Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam postanowilem obnizyc zawieszenie w swojej E36 mysle przod o 60mm a tył 40mm. Czy wystarczy kupic tylko sprezyny( link na dole) czy trzeba tez wymieniac cos jeszcze i jaki jest mw koszt wlozenia tych sprezyn u fachowca. Piszcie ewentualnie czy warto kupic te sprezyny.

http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=188967078

Opublikowano

Witam

Sprężyny to za mało. Musisz do tego dorzucić krótsze amorki. 30mm obnizenia seria moze jeszcze przeżyć ale 40-60 nie bardzo.

Opublikowano
Kolega wyzej ma racje .przod chcesz za bardzo obnizyc i amory moga na to nie pozwolic.Ja u siebie mam obnizona i powiem ci tak:autko lepiej wyglada ale...na kazdym garbie szuram podwoziem ,rozwalony zderzak(juz naprawiony oczywiscie), wgnieciona sonda lambda(nie wiem jakim cudem ale kiedys w zimie sie wgniotla i nikt nie wiedzial co jest grane..)jednym slowem nie na nasze polskie drogi jak obnizac to nie tak drastycznie.pozdro
Kocham moja Czarnulkę
Opublikowano
A czy jest wogole widoczna roznica na pierwszy rzut oka gdy obnizy sie tylko o 30mm. I jaki jest koszt takich sprezyn obnizajacych o 30mm.

Witam. Posiadam do odsprzedania 2 sprężyny obniżające tył o 30mm, oryginalne BMW 1126 668.