Skocz do zawartości

compact - jakie ET z tyłu?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Koledzy od kompaktów, jakie macie felgi w waszych furkach? Może ktoś się orientuje czy 16calowa felga, 7,5 cali szerokosci z oponka 205/55 ale z ET35 wejdzie z tyłu bez zadnego obcierania przy 5 osobach w autku?
Compact sprzedany. Teraz E46 i to w kombi :P
Opublikowano
Niestety compacty maja zawieche tylna od E30...tak wiec Hiv, sprawdz lepiej dokladnie, zeby nie bylo tak jak u mnie...

Pozdro Krzysiek

B M W..............Bardzo Małe Wydatki

www.bmw-3city.pl

Opublikowano

Hmmm, u mnie niestety jest caly czas :oops: , mam felgi od 5tki...no i opony wystaja poza rant blotnika...niepowiem, calkiem fajnie to wyglada, no ale jak jade nawet tylko z 3cia osoba to musze uwazac, bo niekiedy na nierownosciach tra mi opony o ranty karoseri (chodzi o tyl), narazie to zostawiam bo fele sa ladne a ja nie mam kasy by cos innego kupic...co do ich ET to Ci Hiv jutro napisze...

P.S Felgi naprawde ladne :cool2:, hmmm a ten koles mial je na compacie :worried: , tak wiec niby powinny byc oka...

Pozdro Krzysiek

www.bmw-3city.pl

Opublikowano
Hmmm, u mnie niestety jest caly czas :oops: , mam felgi od 5tki...no i opony wystaja poza rant blotnika...niepowiem, calkiem fajnie to wyglada, no ale jak jade nawet tylko z 3cia osoba to musze uwazac, bo niekiedy na nierownosciach tra mi opony o ranty karoseri (chodzi o tyl), narazie to zostawiam bo fele sa ladne a ja nie mam kasy by cos innego kupic...co do ich ET to Ci Hiv jutro napisze...

P.S Felgi naprawde ladne :cool2:, hmmm a ten koles mial je na compacie :worried: , tak wiec niby powinny byc oka...

Z ET15 jakos nie chce mi sie wierzyć, zreszta sam pisał, ze cos obcierało...

Compact sprzedany. Teraz E46 i to w kombi :P
Opublikowano

Z ET15 jakos nie chce mi sie wierzyć, zreszta sam pisał, ze cos obcierało...

Ojjj wybacz, nie doczytalem sie :oops:

Pozdro Krzysiek

www.bmw-3city.pl

Opublikowano
Et 15 9 cali nie wejdzie za Chiny ludowe. Chyba że sie go nieźle utwardzi, widziałem też takich co do 16-tek zakładają "cztedziestki". :mad2: Wtedy sie mieszcza, ale jak to wyglada....
Opublikowano

jezdze na 225/40/18 fela 8,5x18 et 35 troche trze o plastik na mocnej hoopce, ale założe jeszcze pół odbojnika i będzie gut.

Przy feldze et 43 nie ma tego problemu

Nawiasem masz wątpliwości to wjedz jednym tylnym kolem na dwa rozstawione klocki i wpakuj 3 osoby do bagażnika, a potem rozbujajcie ferę!

Ale myśle że i bez patrzenia bedzie dobrze, bo et 35 przy tak wąskiej feldze i oponie będzie w sam raz

:8)