Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej ;)

Nie chcę Wam tu zaśmiecać forum

Ja też szukam bmw do wynajęcia na swój ślub. Proszę o kontakt na priv.

Marzę o Z3 lub Z4 ale nie wiem jak się sprawdza w praktyce.

Ślub mam w lipcu. Najlepiej ze śląska lub małopolski. Mieszkam między Krakowem a Katowicami. Chcę wynająć na 3-4 godziny.

Macie propozycje na ciekawe auto do ślubu?

Monia

Opublikowano

To Ty musisz wybrac, w ktorym aucie bedziesz sie czula najlepiej.

Ja polecam klasyczna limuzyne - siodemke E38, albo samochod, ktorym ja niecaly rok temu jechalem do slubu - siodemke E23.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano
Hej ;)

Nie chcę Wam tu zaśmiecać forum

Ja też szukam bmw do wynajęcia na swój ślub. Proszę o kontakt na priv.

Marzę o Z3 lub Z4 ale nie wiem jak się sprawdza w praktyce.

Ślub mam w lipcu. Najlepiej ze śląska lub małopolski. Mieszkam między Krakowem a Katowicami. Chcę wynająć na 3-4 godziny.

Macie propozycje na ciekawe auto do ślubu?

Monia

a co to zaslubiny lewej reki z prawa..........gdzie ty w z3 czy z4 chcesz sie zmiescic z przyszlym mezem no i jeszcze w sukni slubnej z nie daj boze trenem i kolem ...............

Opublikowano

O to właśnie chodzi, w cabrio jest mało miejsca niestety. Dlatego chciałam się zapytać Was o zdanie. Bardzo mi się podobają eleganckie ciemne samochody, ale młodemu (do ślubu) niestety nie.

Szukam czegoś w necie z małopolski. Co myślicie o Chrysler PT?

Oczywiście pytam jako auto do ślubu?

Opublikowano
Co myślicie o Chrysler PT?

PT jak dla mnie troche mało elegancki... do ślubu tylko seria 7 ciemnego koloru :) Swoja do ślubu tez wiozlem. Panna mloda i pana mlodego nie moze przekabacić ? :mrgreen: Co bedzie po ślubie? :twisted2:

Opublikowano
Co myślicie o Chrysler PT?

PT jak dla mnie troche mało elegancki... do ślubu tylko seria 7 ciemnego koloru :) Swoja do ślubu tez wiozlem. Panna mloda i pana mlodego nie moze przekabacić ? :mrgreen: Co bedzie po ślubie? :twisted2:

Nie no PT do ślubu :cry2: :cry2:

Ja bym najchętniej to np.czarnym wypucowanym E32 750iAL oj to by było to,albo jak wspomniane było wczesniej klasycznym E-23 ale w super stanie i max wyposażeniem ze skórą.... :dance:

http://www.iv.pl/images/16876943185426216561.jpg