Skocz do zawartości

<t>Które auto z śilnikiem diesla będzie najlepszym wyborem</t>  

9 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Bardzo serdecznie

W najbliższym czasie chciałbym kupić jakieś BMW do 8tyś zł.

Chciałbym żeby to było auto z silnikiem Diesla, ponieważ rope kupuje za połowe ceny na stacji. Chciałbym żeby to było auto tanie w eksplantacji mało awaryjne.

Co mi radzicie drodzy klubowicze .Mam jeszcze 1 pytanie ile spali BMW 318td i 325 oraz 524td oraz 525tds.

Dzieki z góry za szybką odpowiedz

Opublikowano
Aha czyli jak kupie np 525tds to może mieć ukryte wady ?

Za tą cenę to musi mieć wady widoczne i ukryte.

"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
Opublikowano
mysle ze za 8 tys to nie kupisz 318tds. jestem zadowolony z mojej 318stki. pali mi w trasie srednio ok 6.5 a na miescie do 7.5

Bumier

http://img340.imageshack.us/img340/1074/bumier2.png

Opublikowano

nio to jak dla Ciebie 318TDS czy któryś z pozostałych diesli jest dla Ciebie za wolny to proponuje szukać czegoś w benzynie.... Kazdy z tych diesli jedzie 200 km/h bez problemu, a nie sadze zebys 90% swoich przejazdzek pokonywal z taka predkoscia. Jak chcesz miec kopa to benzyna tylko.

Pozdro

Opublikowano

A nie jest te auto za wolne troszke?

jak na moj gust to jest ok. moja jest po delikatnym modzie u mastersa na 105km i 222Nm. Na trasie nawet przed modem spokojnie podrozowalem z predkosciami 120-150 (co na marginesie jest i tak czesto za szybko jak na nasze trasy). W miescie tez jest ok, tu z nikim nie musze sie scigac, a zawalidroga napewno nie jestem. Najwazniejsze ze wszystko mi ten dieselek wynagradza przy dystrybutorze.

Kazdy z tych diesli jedzie 200 km/h bez problemu (...)

z tymi 200km/h to bym nie powiedzial. przed modem max osiagniety 183km/h . po, powinna bujnac sie do 190...

Bumier

http://img340.imageshack.us/img340/1074/bumier2.png