Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam BMW E46 COUPE,bedzie to moje pierwsze BMW w życiu,podpowiedzcie z jakim silnikiem kupić i na co mam zwrócić szczególna uwagę i czy moze ktos ma do zaoferowania takie autko??

JAREK

Opublikowano
Napewno bedziesz zadowolony kupujac od 2 litrow.318ci za malo mocy w porownaniu z waga auta.Handluje beemkami i moglbym Ci cos namierzyc,ale poza granicami kraju.Co Cie konkretnie interesuje?
te gusta conducir? BMW
Opublikowano

NO TAK OK 35000zł chcę przeznaczyć,nie musi być skóra.Silnik też nie musi być potężny,jednak 1,8l to nie chce bo znajomy ma zwykłą E46 Z tym silnikiem i cos mi sie zdaje że faktycznie słaby.Dzisiaj jadę oglądać 1999r z silnikiem 2,8l-salonowy.Zobaczymy.

A na co zwrócić szczególnie uwagę?

Opublikowano

No widziały że gość jednak kupił ją w Niemczech w 2000r. do teraz jeździ jego żona,silnik 2,8l rok 1999 przebieg 120tys,w środku wszystko oprócz nawigacji wraz ze skórą w kolorze jasno-szarym,dodatki wszedzie chrom,w sumie zadbana ale ta cena mnie odstrasza-43000zł do negocjacji,bo gość twierdzi że tyle warta jest ta beemka z takim silnikiem, :(

No jest full wypas ale uważam że za droga,aha ma jeszcze xenony.

Co sądzicie o tym? Piszcie też na mój adres [email protected]

gdyby zjechał na 35000 to kto wie,chociaz wkurza mnie to że miała malowany zderzak,a nie wiem sam

Opublikowano

Tez jestem w trakcie poszukiwania BMW Coupe seria 3 i tez nie ukrywam ze to pierwsze moje BMW bedzie ale marzyłem o Coupe zawsze tylko ze ogolnei jest problem cos fajnego znalesc bo albo ludzie nie szanuja samochodow rece mi czasem opadaja jak widze cos urwane albo skora na fotelach na bokach wytarta bo sie nieche normalnei wsiadac do auta.

Mam nadzieje ze wszyscy w BMW Polska Klub bardziej dbaja o swoje cacuszka :) jestem wrecz pewien.

Miros moze Ty masz jakies oferty godne obejrzenia ?

Interesuje mnei Coupe seria3 z piecem 2,2 (170) ewentulanie 2,5 tylko ze tu slyszalem ze te 2,5 lubia byc czesto zarżniete na amen, albo 2,8 albo nawet 3,0 choc nie ukrywam najbardziej 2,2 litra by mi pasowalo.

Jak by byl automat bylo by fajnei ale nie musi byc jak jaksi stan idealny sie trafi skóra cos z jasnego w sordku a jak nie to welur tylko jakis jednolity, kolor fury ciemny (czern grafit cos ciemnego )albo ten niebieski i najlepiej jak najwiecej wyposazenia.

rocznik 2000-2002 ale 2001-2002 bylo by najlepiej

Jak by Ci to nie sprawilo i masz cos podreka zeby Ci głowy nie zawracac był bym wdzieczny za oferty jakies najlepiej na maila [email protected]

acha co myslicie o 2,5 litra co ma nalatane 180tys km?

Opublikowano

Sam szukam u niemiaszka i handluje w Hiszpanii.Dam pare przykladow ale juz z Hiszpanhttp://www.coches.net/ocasion/ficha.cfm?id=17457583&orden=foto&marca_modelo=BMW%20320%20CI%20149cv%202p.ii:

Cena jest do negociacji i kilometry realne

te gusta conducir? BMW
Opublikowano

Kurde cos mi ta strona nie trybi :(

Tez szukam u Niemcow tymbardziej ze siedzi tam moj znajomy od 20 lat i chetnie pomaga ale cos tez nic niema narazie konkretnego. Wiadomo od turka to najlepiej kebaba (nie jestem rasista tak do wiadomosci) , wiec czekam na cos tylko neiwiem na co - a mnie powoli chce strzelic bo im wiecej czekam tym bardziej mnei juz szlag chce trafic. Jak sie wkurze to kupie motocykl na lato i bede szybował nisko nad ziemia 300km/h :(

Była jedna jedyna oferta na cała Polske w tatym tygodniu i tak jak szybko sie ukazała tak szybko ktos sprzątnał mi tą fure z przed nosa :(

czarna 320 2,2(170) pelne wyposazenie 2002rok i wolali cene przystępna tak jakby ktos wział cene z www.mobile.de poszła za 50 tys podobno

Opublikowano

No może być silnik 2,0l,przeżyję na pewno.Byle była w ładnym stanie i nie zniszczona w środku to wtedy pasuje a kolor jak kolor,kiedyś nie dopuszczałem innej niż czarna teraz przyjrzałem się i mój ranking:

1.Bordo-metalik

2.niebieski-metalik

3.czerwona

4.czarna

5.srebrna :D

fajne jest COUPE ale chyba dam sobie czasu i poczekam nawet pól roku aż trafi sie idealna

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
NoNo jest full wypas ale uważam że za droga,aha ma jeszcze xenony.

Co sądzicie o tym? Piszcie też na mój adres [email protected]

gdyby zjechał na 35000 to kto wie,chociaz wkurza mnie to że miała malowany zderzak,a nie wiem sam

Bueheheheheheh, auto stoi za 43, a ty byś go chciał za 35.

Faktem jest, drogo sobie ją ceni ale jego sprawa. Teraz to jest full E46 ale w dieslu z roczników 2000-2001.

Jak by mi np. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2479205 koleś puścił za 45 to teraz wsiadam i po nią jade :D

Opublikowano
Tez ogladalem to ogloszenie faktycznie stan ze zdiec wydaje sie byc fajny i napewno tez taki jest problem w tym ze jak za rocznik 2000 to troche drogo i cena 42-44 była by na miejscu ale jak mozna zauwazyc zero Xenów i Skóry kierownica stary model nei multifunkcja wiec to taki full wypas nie jest a cena troche full wypas. No i jak mozna zauwazyc to motorek jest 2500 ( ten słabszy 170 kucy ) osobiscie wolal bym 2200 (170) albo 2500(193) byle ten drugi nie był zarżniety bo to często sie zdarza. Ale faktycznie autko prezentuje sie super dwa komplety konkretnych felg w cenie wiec to napewno na plus tego samochodu.
Opublikowano

Pytanie mam skoro jzu sie tu taki temaci odnosnie zakupu BMW Coupe rozwinał czy 180 tysiecy nalatane w 2,5 litra 170 koni to duzo ?

I co myslicei o silnikach 2,5 (170 kucy) a 2,5(193 kuce) jaka roznica mzoe macie jakies doswiadczenia?