Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
koledzy mam do a wielką prośbe mam do wyboru da rodzaje bmw 318is i 325i tylko że 318is jest z89roku po liftingu a 325i z 87przed liftingiem i prosił bym o podanie mi wszystkich rówżnic między bmw po i przed liftingiem chodzi o bmw e30
Opublikowano

e30 po liftingu wychodzilo juz w 87..

ale podstawowe roznice to tylna waska i szeroka lampa.waskie chromowe i szerokie plastikowe zderzaki.inne halogeny w przednim pasie.lampy przednie -soczewkowe po 87.

Opublikowano
to prawda. auta roznia sie jedynie wygladem zewnetrznym. nie ukrywam ze po liftingu wyglada lepiej. moja beata jest z 87 po liftingu.
WIELE SERC, JEDNO BICIE. BMW PONAD ZYCIE.
Opublikowano
to prawda. auta roznia sie jedynie wygladem zewnetrznym. nie ukrywam ze po liftingu wyglada lepiej. moja beata jest z 87 po liftingu.
Dla niektórych jest właśnie odwrotnie. Zresztą ile jest wąskiej lampy a ile szerokiej???

Weź pod uwage nawet rarytaski jakimi sa m-techniki. M-technika II jest jednak więcej.

Opublikowano
Inny jest jeszcze przedni pas pod zderzakiem. A zmiana zderzaków nie będzie taka łatwa, a szczególnie tylnego (nie obędzie się bez docinania).

Bayerische Motoren Werke AG Munchen

http://img201.imageshack.us/img201/1251/333lr9.jpg