Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Po pierwsze nie na podszybiu tylko na kielichu tam gdzie amortyzator,tabliczka znaminowa jest takze w komorze silnika,nie we wszystkich modelach ale była przyklejana naklejka tam gdzie jest aku,nastepnie nr nadwozia znajdziesz wyciagając tylne siedzisko i z prawej lub lewej strony powinna byc wcisnieta kartka z nr VIN,w liczniku jest zapisany nr VIN tzn 7 ostatnich liczb i cyfr,następnie pod pokrywą kompa takze powinna byc naklejka z nr VIN!

pOZDRO!

Opublikowano

na kielichu tam gdzie amortyzator,tabliczka znaminowa jest takze w komorze silnika,nie we wszystkich modelach ale była przyklejana naklejka tam gdzie jest aku,nastepnie nr nadwozia znajdziesz wyciagając tylne siedzisko i z prawej lub lewej strony powinna byc wcisnieta kartka z nr VIN,w liczniku jest zapisany nr VIN tzn 7 ostatnich liczb i cyfr,następnie pod pokrywą kompa takze powinna byc naklejka z nr VIN!

Dzięki serdeczne!

Opublikowano

Pytam dlatego, że od tego mam zamiar sprawdzić legalnośc pochodzenia mojego nowego nabytku jakim wkrótce się stanie E39. Przez jakiś okres eksploatowałem służbowego lecz nigdy się nie zagłebiałem w takie detale. postanowiłem kupić sobie na własnośc taki sprzęt i chciałbym miec pewnośc co do legalności pochodzenia itd.

A możecie mi napisać parę słów odnośnie motoru 2.0 jak się sprawuje itd.?