Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
wiedziales jakiego i gdzie wlozyc chipa a nie wiedziales jak reflektor ustawic :twisted2:
Nigdy Sie Nie Myle I Jestem Najmadrzejszy Jak Kazdy Kto Ma BmW :)
Opublikowano
no i spierniczyłem se eflektor , ma może ktoś lewy i dobry a za małe pieniądze?

Jest taki jeden koleś z Lwówka Śląskiego troche mu Volvo wjechało do środka jak nie jest to dla Ciebie za dalaeko ... daj znać dam Ci na niego namiary... wporzo gość !

Opublikowano
a jeszcze odnośnie czyszczenia soczewek ... Korzystałem z przepisu z forum wszystko ok tylko, że jeśli jest zabrudzona to raczej ciężko ją doprowadzić do stanu normalnego użyszkowania. Wg mojej oceny szanse 50/50 . Trzeba poprostu sobie kupić nowe lampiony albo troche mocniejsze żarówy. Pisał o tym XSILVER w jedny ze swoich postów... To były Philipsy tylko sprawdź jakie masz klosze ...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam!Rozumiem,że dobre oswietlenie to skarb,zaczęłam to doceniać gdy przesiadłam się na auto z alternatorem i żarówkami H4 75W.Niebawem zaczęły się pojawiać żarówki 100W.Dużo póżniej zaczęły się pojawiać reflektory z gładkim szkłem,a zaledwie od kilku lat ksenony.Miałam mieszane uczucia,do 100w żarówek,bo było zabronione ich używanie na kontynencie.A juz zupełnym nieporozumieniem były te "gładkie" szkła reflektorów,które nie spełniaja do końca wymogów a niektóre wręcz,tak jak we fiacie Punto zupełnie poza wszelkimi normami.Testy w tunelach pubkikowane w"AUTO SWIAT".Moje H4 75W w zupełności mi wystarczaja.Mało tego,uważam że ludzie cierpiący na jakąś wadę wzroku próbują się ratowac coraz to wymyślniejszymi i drogimi wynalazkami nie przejmując się jadącymi z przeciwka.A o prawidłowej ich regulacji nie wspomnę zwłaszcza w terenówkach.O dziwo duże cięzarówki ze żle wyregulowanymi światłami mijania to rzadkość.Pozdrawiam sympatyków.

Konie mechaniczne w skrócie - KM

Myślałeś kiedy by zostać dawcą szpiku kostnego? To nie boli.

http://www.dkms.pl/dawca/rejestracja/index.html

Nie zwracajcie uwagi na mego nicka, najczęściej mąż się wypowiada.