Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam bmw 520 12v m20 silnik ciepły po odpaleniu niema mocy i szarpie obroty spadają itd.. przez 10 sekund potem pracuje idealnie,filtr paliwa nowy silnik krokowy Ok i przeplywka Ok wszystko czyszczone,jak ktoś miął podobny problem to proszę o wypowiedz :mad2:
Opublikowano
Na gazie czy na benzynie masz takie objawy? Jak na gazie...to moze reduktor Ci przymarza? Odpisz dokladnie jak masz zasilany wozek.

By ZacAnaheim

"Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle

przesłuchani"

"Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno."

Opublikowano
a moze sasiad ci sie podlaczyl na dziko i moc zabiera :jawdrop: :clap:
Nigdy Sie Nie Myle I Jestem Najmadrzejszy Jak Kazdy Kto Ma BmW :)
  • 1 rok później...
Opublikowano
Witam bmw 520 12v m20 silnik ciepły po odpaleniu niema mocy i szarpie obroty spadają itd.. przez 10 sekund potem pracuje idealnie,filtr paliwa nowy silnik krokowy Ok i przeplywka Ok wszystko czyszczone,jak ktoś miął podobny problem to proszę o wypowiedz :mad2:

Miałem kiedyś tak samo w benzyniaku VW. Może nie aż 10 sec. ale.....

Problemem były świece, kupiłem ultar hiper zenon xenon Briski i nie dało się jeździć:/ Dodatkowo kable WN sobie przebijały na tych świeczkach.

Może u Ciebie też w tym problem.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
a paliwo,pompa filtry,ja miałem podobne objawy ale w dieslu jak odpaliłem to szarpał jak nienormalny dochodziło do tego ,że jak odpalił nie mogłem ruszyć z miejsca bo go dusiło :!: i to była wina syfu z orlenu sprawdz