Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dokładne inf. uzyskasz w ASO, za friko (podobno nie wszedzie jest "gratis") zrobią Ci wydruk.
"Przyspieszenie, to ciekawy sposób na pokonanie odległości pomiędzy zakrętami"
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

A co jeśli wezmę VIN z dowodu lub karty pojazdu, czy też briefu i okazuje się, że zamiast 2.5 litrowej COUPEjki jest sedan w td...?

Gdzie na aucie znajduje się VIN, czy znajdę go na tabliczce znamionowej, jeśli tak to gdzie winna znajdować się ona.

Chodzi mi o model E36

Z góry thx za odpowiedź :D

DYLEMAT OKRUTNY MAM
Opublikowano
VIN to ostatnie 7 cyfr z numeru nadwozia. w mojej numery sa wybite na podszybiu ale nie wiem jek jest w e36
WIELE SERC, JEDNO BICIE. BMW PONAD ZYCIE.
Opublikowano
tabliczka powinna sie znajdowac pod maską na prawym blotniku tuz obok miejsca na akumulator, tam powinien byc wybity równiez model auta
Opublikowano

OK, świetnie :D

Czy oprócz tabliczki są również wybite gdzieś nr nadwozia...? - bo VIN to nic innego jak 7 ost. znaków z nr nadwozia jak już wiemy :) :wink:

DYLEMAT OKRUTNY MAM
Opublikowano
OK, świetnie :D

Czy oprócz tabliczki są również wybite gdzieś nr nadwozia...? - bo VIN to nic innego jak 7 ost. znaków z nr nadwozia jak już wiemy :) :wink:

na podszybiu

Opublikowano

OK, THX :D

Chyba już niebawem zostanę szczęśliwym posiadaczem E36 Coupe z M50B25 koloru czarnego... :wink: :D :dance: :cool2:

DYLEMAT OKRUTNY MAM