Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Siemka wszystkim. Wziolem swoja beti na spacer :) moze 10 kilosow przejechalem i auto nagle zgaslo :| Stoje na drodze szukam szukam i wszystko wyglada na ok ;/ A dopiero co dzis ja wziolem od mechanika ktory wymienial mi uszczelke. Co to moze byc ze auto tak sie zachowalo i nadal niechce odpalic ;/ ?
Opublikowano

filtra to niesprawdzisz bo to sie wymienia i nawet niema zabardzo jak

filtr jest mniejwiecej za siedzeniem pasazera dokladnie podspodem auta pod plastikowa oslona

pozdro

zycie zaczyna sie po 50i
Opublikowano
Zapomnialem dopisac albo dopisalem i niewyswietlilo ? Mniejsza z tym. Jak jechalem po miescie auto mi przerywalo po czym jak wyjechalem z miasta to jechalo juz normalnie. Az zgaslo i niechcialo zapalic i teraz niechce zapalic tez :( Moze to byc spowodowane ze mam inspekcje nieskasowana i oil service ? auto z 89r
Opublikowano
Moze to byc spowodowane ze mam inspekcje nieskasowana i oil service ? auto z 89r

to niema nic wspolnego z tym

zycie zaczyna sie po 50i
Opublikowano
Zanim zaczniesz cokolwiek rozbierać, przeczysc bezpieczniki, ze 2 razy powypinaj kostki i komp, jak nie to dopiero dalej, instalacja paliwowa nie pada hop siup ino powoli.
Opublikowano
Podpiac pod kompa latwo powiedziec. Musial bym go targac na holu miasto dalej do bosha :mad2: Zadzwonilem do tego serwisu i krzykneli mi za diabnostyke 6 dych :duh:
Opublikowano
czasem lepiej zapłacić 60zł i wiedzieć co nawaliło niż jeżdzić po pseudo mechanikach i niewiedzieć nic bo nikt nie napisze ci co nawaliło konkretnie tylko każdy pisze co mogło więc jeżeli chcesz jeżdzić to trzeba płacić bo wnioskuje że nie bardzo znasz się na mechanice
Opublikowano
krzykneli mi za diabnostyke 6 dych :duh:

a co ja mam powiedziec, jak mi w serwisie policzyli 330 zł za diagnostyke z której dowiedziałam sie dokładnie tego samego co u mechanika za 60 zł.

Nic nie poradzisz, w koncu jezdzisz BMW, a to kosztuje...

Pozdrówki

Opublikowano
Byl wlasnie u mnie mechanik i sprawdzal jaka jest przyczyna, a wiec nie ma pradu na swiece zaplonowe, moze wie ktos co to moglo spowodowac ? Do cewki prad idzie. Dajel powiedzial ,ze on na elektryce sie niezna.
Opublikowano

no a wlasnie mialem ci pisac zebys swiece sprawdzil...

zadzwon sobie pod ten numer 32 2030330 Gościu zna bmw jak wlasna kieszeń 10 lat praktyki w Bawarii

Pozdrawiam

Pavo.