Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Zamierzam zmodyfikować lampy w E36 Coupe. Początkowo myślałem o ringach z allegro, ale zrezygnowałem na rzecz takiego stylu : http://img399.imageshack.us/my.php?image=bmwcoupe1rv1.jpg

Nie jestem w stanie skontaktować się z właścicielem tej Coupetki i domyślam się, że można uzyskać taki efekt kupując http://moto.allegro.pl/item178944083_migacze_przednie_bmw_e36_coupe_clear_black_komplet.html , brewki oraz ... no właśnie. Co z tymi przednimi lampami.One są dymione czy jak? Co radzicie? Pozdrawiam.

Opublikowano
jak juz cos to szukaj kompletu do tych kierunkow bo na zdjeciu koles ma zespolone a nioe wyglada to tak ladnie jak dzielone. Poszukaj na allegro powinny byc bo widzialem chyba takie lampy.
Dla was to kilka liter, dla nas cale życie - B M W
Opublikowano

z tego co ja widzę to koleś ma normalne lanpy od coupe a nie zadne zespolone. A już napewno ma takie migacze jak z linka!

Jak chcesz coś przerabiać to rozbierz reflektor i zobacz jak Ci sie bedzie podobał po wyjeciu tych dwóch szkieł ze środka!

Opublikowano
jak juz cos to szukaj kompletu do tych kierunkow bo na zdjeciu koles ma zespolone a nioe wyglada to tak ladnie jak dzielone. Poszukaj na allegro powinny byc bo widzialem chyba takie lampy.

zespolone to to na pewno nie sa. jak na moje oko to jest to zwykla lampai do niej jest dolozony ten migacz, ktory masz w linku. A brewki rzecz gustu, ja akurat bym nie zalozyl :)

Opublikowano
Lampy na zdjęciu nie są zespolone :wink: Sądzę, że te lampy są dymione (kierunki na pewno są czarne), bo w standardzie są nieco jaśniejsze. Dymił ktoś z Was orginalne lampy w Betce, wystarczy zwykły spray czy to bardziej skomplikowana sprawa?