Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam ja dalej waczy z silnikiem juz wymieniłem swiece filtr paliwa,wyszysciłem silniczek krokowy,patrzałem filterek w baku ,sprawdzałem tez wszystkie wenzyki i dalej lipa ale dzis po jezdzeniu zauwazyłem ze jak jest zimny to wszytko dobrze potem zaczyna szarpac nie wkrecac sie na obroty po przejechaniu o,k 2 kilometrów to wszytko przestaje i autko chodzi jak powinno ale wyłoncze silnik i zapale go jeszcze raz i odrazu zaczyna przerywac nie idzie go wkrencic na oboty i strasznie nie równo chodzi cała buda trzencie!
Opublikowano
Problem stanowią cewki zapłonowe. Najlepiej kup 1 sztukę nówkę i podstawiaj ją na zmianę na każdym cylindrze. Powinieneś trafić na uszkodzoną. Miałem podobny przypadek w swojej. Uszkodzeniu uległa cewka na 5 lub 6 cylindrze ( najdalej od pompy wodnej - uszkodzenie termiczne cewki). Zabawa droga - cewka około 200PLN.
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano
A jak wyglądała świeca z pod tej cewki?Ja wczoraj wymieniłem świece i nadal mam słabszą moc.Może ten cewkomoduł-ale świece wszystkie są czyste.