Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jestem od niedawna właścicielem BMW 7e38 wcześniej miałem kilka

5 e34. Mam taki problem że nie wiem jak włancza się spryskiwacze przednich lamp. Zwykłe spryskiwacze działają funkcja intensywne mycie też ale spryskiwacze lamp nie. Przypuszczam że mycie lamp odbywa sie równo z intensywnym myciem ale moge sie mylic. Proszę o pomoc z góry dziękuję.

Opublikowano
jestem od niedawna właścicielem BMW 7e38 wcześniej miałem kilka

5 e34. Mam taki problem że nie wiem jak włancza się spryskiwacze przednich lamp. Zwykłe spryskiwacze działają funkcja intensywne mycie też ale spryskiwacze lamp nie. Przypuszczam że mycie lamp odbywa sie równo z intensywnym myciem ale moge sie mylic. Proszę o pomoc z góry dziękuję.

Dokładnie też sam nie pamiętam jak to działa ale wiem że generalnie to co któreś tam (chyba co piąte) intensywne mycie i tylko przy włączonych światłach... tylko że u mnie działa sama pompka a leci ledwo co :( I chyba są przytkane...

Pozdrawiam

Opublikowano
Chyba mam wężyki zapchane bo nic nie leci.

sprawdz jeszcze czy jest plyn. Nie wiem jak w e38 ale raczej bedzie tak samo jak w e32... czyli osobny zbiorniczek, taki wyjatkowo duzy (w moim chyba 8l).

Też mam przytkane :( W sumie z jednego troszke leje... ciekaw jestem czy jakbym odpial kabelki od spryskiwaczy szyb (żeby nie lało nie potrzebnie) i zaczął psikać cały czas to czy by przetkało... czy pompke spaliło :(

Pozdrawiam

Opublikowano
Chyba mam wężyki zapchane bo nic nie leci.

sprawdz jeszcze czy jest plyn. Nie wiem jak w e38 ale raczej bedzie tak samo jak w e32... czyli osobny zbiorniczek, taki wyjatkowo duzy (w moim chyba 8l).

Też mam przytkane :( W sumie z jednego troszke leje... ciekaw jestem czy jakbym odpial kabelki od spryskiwaczy szyb (żeby nie lało nie potrzebnie) i zaczął psikać cały czas to czy by przetkało... czy pompke spaliło :(

Pozdrawiam

Raczej spalisz silniczek. Nie da rady przetkac w ten sposob.

Zapraszam na forum uzytkownikow Diesla

http://www.bmw-diesel.pl

Opublikowano
Przypuszczam że mycie lamp odbywa sie równo z intensywnym myciem
Pod warunkiem że są włączone światła mam nadzieję że o tym nie zapomniałeś :?: