Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jeśli stan w rzeczywistości jest idealny to ma dobrą cenę. Ciekawe tylko jaki przebieg?! Widziałś ją osobiście?
Opublikowano

we wtorek brat ma podjechać i obejrzeć . Tak się zastanawiam czy 17 nie rozjechały zawieszenia na naszych drogach. A co sądzisz o tym Chipie motora

Pozdrawiam

Opublikowano

felgi(wygląd) dla mnie to drugorzędna sprawa. bardziej mnie interesuje co sądzicie o tym chipie motora i o takich dużych felgach. według danych do e36 felgii są 15.

kideys kupiłem Audi 80 z felgami 16 (zalecane 14) auto nosiło po drodze, zawieszenie było do roboty w całości.

Pozdrawiam

Opublikowano
jezeli wszystko ok to bierz, im wiecej bajerow tym lepiej dla ciebie w przyszlosci szybciej sprzedasz takie auto :)
Kocham moja Czarnulkę
Opublikowano
Jeśli stan w rzeczywistości jest idealny to ma dobrą cenę. Ciekawe tylko jaki przebieg?! Widziałś ją osobiście?

nie pisze ze bezwypadkowa wiec.........

stan idealny, ale ten czip i zawieszenie, napewno powoli nie jezdzilo wiec.............

brak podanego przebiegu, a autko jest z zachodniej europy i to w dieslu wiec........

plus to ze jest zarejestrowane no i cena 4800E to troche podejrzane jak za autko w super stanie wiec..............

pojedz, sprawdz, przespij sie z tym.

pozdro

Pozdro

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=58477 moje rozwiązanie turbo dziury 320d