Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy na realoem.com wszystko sie zgadza ???

bo ja widze duze roznice w zawieszeniu tylnym u mnie w aucie.

dlatego tez mam z zawieszeniem takei problemy , bo kupowalem czesci na podstawie numerow katalogowych z realoem

glownie chodzi mi o most , belke, wal , krzyzaki itd

pozdro ... kiko

www.cwaniak.pl

chcesz troszke miejsca w sieci ? daj znac ..........

Opublikowano
Słyszałem różne opinie o realoem ale na pewno nie wszystko tam sie zgadza, ja tą stronę traktuje bardziej poglądowo nie patrze na numery bo naprawdę czasem sie nie zgadzają :(
Opublikowano
Zainstaluj etkę :)

mozna jasniej ?

pozdro ... kiko

www.cwaniak.pl

chcesz troszke miejsca w sieci ? daj znac ..........

Opublikowano
Bo realoem i etk to to samo.

Nie jest to to samo - nowa etk praktycznie pozbawiona jest błędów.

Nadto obejmuje nowe i stare numery części - realoem , tylko stare numery.

Dodać należy, że bmw produkuje części do staruszków i znakuje je już tylko nowymi numerami. Stąd mogą brać się niektóre "pomyłki"

Opublikowano
Bo porostu realoem nie ma aktualizacji,ale większość jest to samo, rysunki też wszystkie to takie same.Ja jeśli już to patrzę na E34 i mi się zawsze wszystko pokrywało,więc dla mnie jest to to samo.

TO teraz skoncentrujmy się na słowie "AKTUALIZACJA"

http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=2549274

Oznaczać to może zatem również "wersję poprawioną". Jeśli wykroty w starej etce błędy, to zapewne w nowej dużo ich poprawiono :) robiąc przy okazji dużo nowych błędów - ale w kwestii takich katalogów ala tecdoc czy etk, z każdą nową wersją usuwane są "stare błędy"...

Wiem co mówię, bo bardzo często korzystam i z ETK (by poznać ceny PL ASO) i realoem (by poznać odzwierciedlenie tych cen w dolarach) ... różnice "w rysunkach" i numeracji części bywają "zgubne".