Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!!

Moze ktoś wie jak zrobic jedna wycieraczke na przedniej szynie by stała na sztorc i zbierala z jednej i drugiej strony.Prosze o jakieś porady jak to zrobić.Pozdrawiam

Opublikowano

Daj spokój - to już jest passe :wink:

jednak jak Ci bardzo zależy, to wal na PW - dam Ci namiar gdzie znaleźć opis

pzdr

beemki to choroba - nieuleczalna, ale za to bardzo przyjemna

miłośnik E30 ... użytkownik E46 :)

Opublikowano

Miałeś kiedyś jedną wycieraczkę? Ja tak - porażka - jedyną sensowną ma Mercedes, ale ona zdaje się jest trochę nietypowa - znacznie większa od zwykłej. Mnie by denerwowało coś tak dużego machające przed oczami - a znowu standardowe nie dają rady (nie dolegają dobrze do szyby) i zazwyczaj muszą chodzić 2x szybciej, żeby mieć wydajność dwóch.

Nie mówiąc już o tym, że (według mnie) wycieraczka na sztorc to wieś połączona z dresiarstwem :lol:

Opublikowano
moze silniczek dac na dach zeby z gory szlo ramie i wycieralo taki wycinek pierscienia tylko?! a powaznie szyba jest po to zeby byla dobra widocznisc a nie aby ja przyslaniac jakimis stojacymi wycieraczkami-jakby to bylo takie dobre i super to by w standardzie to robili.........
Opublikowano
Panowie ta wycieraczka to dla kupmla(gamon) ja mam podobne zdanie do waszego wyglada to wiesniaczo,ale pytam bo on biedak nie ma netu a chce taka miec w seju.Pozdrawiam i dzieki za poparcie mojego zdania
Opublikowano
rany chłopie to pisz od razu o co chodzi, a nie się czaisz jak partyzant (albo ściemniasz :P ). niech załatwi sobie mechanizm wycieraczki z fiata uno zamontuje go u siebie i poszukaj opis na forum fiata jak to przestawic na środek ekranu. jest na 100% taki opis bo sam takie coś kiedyś szukałem bo chciałem zobaczyc jak uniacz wtedy wygląda.
Opublikowano
a były una z dwoma wycieraczkami :lol: ale to jest najprostszy sposób żeby w sejcienko miec pojedyńczą wycieraczkę. przeczepic ją z uniacza. varrol nawet dał jak na tacy przepis jak ją wyprostowac.