Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
hehe problem mzoe smeiszny ale rpawdziwy- otoz zamontowalem sobie w e36 w drzwi glosniki 130mm- w oryginalne miejsca- mam wersje z dwoma glosnikami w drzwiach- tweetery i oryginalnie sredniotonowki. teraz po zmianie jak glosniej slucham to mi trzesie sie zewnetrzne lusterko od kierowcu- co mzoe byc przyczyna?
Opublikowano
przyczyną jest słuchanie głośnej muzyki :shock: :twisted2: :roll2: . rozbierz jeszcze raz boczek drzwi zobacz jak jest zamontowane lustro i sprawdź czy sie da coś dokręcic.
Opublikowano
Wygłusz sobie drzwi kolego. :twisted2: Są specjalne masy/maty/gąbki do pokrywania blach, żeby nie przenosiły drgań...
Opublikowano

skoro jedno sie trzesie a drugie nie - to nie wina muzyki tylko mocowania lusterka - albo masz poluzowane mocowanie calego lusterka ( rozbiera sie w rogu drzwi ) , albo szklo , ew mechanizm regulacji...

czasem jest tak ze granie jest tak mocne ze wszystko sie trzesie - jak tak mialem w golfie - az drzal mi wzrok , tak przenosilo przez fotel :wink: - wiec co - mialem sie matami wygłuszyc :8)