Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
czy jest jakas ubezpieczalnia ktora ubezpieczy mi moje bmw z 1995 roku? poczt odpada(nie ubezp. bmw, audi i mercedesa) w PZU tez nie chca, generali chce ponad 2500zl !! ktos miał moze podobny problem i to jakos rozwiązał????
Opublikowano (edytowane)

A co za problem z 95 rocznikiem? Jest sporo ubezpieczalni dających dobre ceny na takie roczniki. Polecam Polskie Towarzystwo Ubezpieczeniowe. Ja od nich dostałem najlepszą ofertę na AC.

Widzę, że jesteś z Poznania. Podjedź do Centrum Ubezpieczeń Komunikacyjnych na ul. Gronowej. Mają w ofercie ubezpieczenia AC i OC kilkunastu towarzystw, w cenach oczywiście towarzystw. Zrobią Ci wydruk i będziesz widział, ile i w jakiej ubezpieczalni zapłacisz.

pzdr

Edytowane przez Dominik Szymański

http://img484.imageshack.us/img484/852/logo04cq1.jpg

BMW E39 525 TDS, BMW E10 2002' 1972

Ducati 900 Monster, KTM 520 EXC Racing

Opublikowano
Mój wujek ubezpieczył 94 rocznik compacta w Warcie. Było to jego pierwsze AC od 10 lat, nie miał żadnych zniżek, a zapłacił około 1000zł (pełne AC). Może Ty za młody jesteś? :)
Opublikowano

sprawdzimy ta Warte, mam auto z matka, takze wiek chyba nie wazny

Widzę, że jesteś z Poznania. Podjedź do Centrum Ubezpieczeń Komunikacyjnych na ul. Gronowej. Mają w ofercie ubezpieczenia AC i OC kilkunastu towarzystw, w cenach oczywiście towarzystw. Zrobią Ci wydruk i będziesz widział, ile i w jakiej ubezpieczalni zapłacisz.

bylem tam: na w-kit ubezp. z ich ofert tylko: hestia(dzis dzwonilem i jednak nie) poczta(nie chca bmw), PZU(tez nie chca) i generali (2 500!!)