Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Może zrobiłeś zwarcie i rozładowałeś akumulator, sprawdzałeś czy jest prą, bo z tego co piszesz wynika, że nie bardzo.
Opublikowano

Cy ktoś ma jeszcze jakieś pomysły czy jakiś komputer siadł czy może to wina przekaznika,rozrusznik milczy i brak kontrolekpo włączeniu zapłonu

na komputerze pali sie PPPP,czy to jest przyczyna może tego

Opublikowano
czy ma ktoś jeszcze jakieś pomysły co to może byc ze nie chce kręcić rozrusznik i nie palą sie kontrolki na desce rozdzielczej,czy może mieć to zwiazek z tym że pomyliłem piny przy kasowaniu inspekcji,czy komputer po takiej pomyłce do wymiany???? :mad2: :mad2:
Opublikowano

Problem z głowy przepalony bezpiecznik,wymieniony ,auto odpalone :D

Dwa dni walki i 140zł za wezwanie STARTERA,ale sie opłacało,żle sprawdzałem bezpieczniki :duh: ,wszystkie były niby sprawne,a jedak

ale już po sprawie

Opublikowano
Problem z głowy przepalony bezpiecznik,wymieniony ,auto odpalone :D

Dwa dni walki i 140zł za wezwanie STARTERA,ale sie opłacało,żle sprawdzałem bezpieczniki :duh: ,wszystkie były niby sprawne,a jedak

ale już po sprawie

Tak to najczęściej bywa że problem tkwi w najbardziej oczywistym miejscu które sprawdzamy na końcu :D

Najważniejsze że pali :mrgreen:

Marzenia sie spełniają-->mam E38 :)

Moja historia