Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jezeli zaczely ci piszczec przy hamowaniu a czasem nawet bez hamowania, to raczej warto je obejrzec i ewentualnie wymienic...

a czujnikow faktycznie mozesz nie miec, no chyba ze uzytkujesz fure od nowosci... u mnie nie ma czujnikow i kontrolka caly czas sie swieci...

Opublikowano
dzieki , ale jeszcze nie piszcza a jesli chodzi o czujnik to od czego to zalezy czy go mam czy nie czy od modelu czy od rocznika a moze wczesniej ktos go wymontował pozdro dla was
Opublikowano

ja mam kontrolke i nie mam czujnika;)

jak ktos zmieniał klocki mogl w ramach oszczednosci nie zalozyc czujnika...jak nie obejrzysz tego przy kole to sie nie dowiesz na 100%

Opublikowano
Witam moze to trywialne pytanie ale jak wyglada ta kontrolka informujaca o konczacych sie klockach.Jestem posiadaczem bmw e36 1.6i od niedawna i jeszcze nie wiem co te wszystkie kontrolki na desce oznaczaja.Moze ktos ma rozpiske ze zdjeciami co jaka kontrolka dokładnie oznacza.Z góry dziekuje i pozdrawiam

Jest taka rzecz dla której warto żyć!

Moja trójeczka.

Nowe,markowe części samochodowe:

Jesteśmy na allegro nick: "Wochu01"

TEL:502-959-955