Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
dzisiaj odkryłem co znaczy preriscaldamento które mi wyskoczyło na kompie. czy jest możeliwe by samochód głośniej chodsził jak sa świece spalone. bo moja buni głośno chodzi :cry2: czy moze ktoś cos poradzić jest to 2.5 tds e39.
Opublikowano
jesli auto jest rozgrzane to swiece nie maja nic wspolnego a jesli auto odpalisz po nocy to moze minimalnie glosniej chodzic ale ja bym szukal gdzie indziej pozdro
Opublikowano
auto raz chodzi cicho a raz głośno. kiedyś w lato jak juechałem i zaparkowałem przed domkiem wysiadłem z auta to nawet silnika nie słyszałem i sie bardzo zdziwiłem. ale teraz chodzi głośno i to mne denerwuje bo tds powinien chodzić cichutko .
Opublikowano
miałem tdsa w idealnym stanie z udokumentowanym przebiegiem 150tyś i nie za bardzo cicho łaził
Opublikowano
najlepiej jedż na kompa i wszystko może ucichnie ,może złapała jakis błąd świeczki nie mają nic wspólnego z głośnością no chyba że ich w ogóle nie ma to tak-żart :arrow: :arrow: :arrow:
"" jedż z butem ,ale nie na kapciu"", mów co myślisz , rób co mówisz