Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
--niech mi ktoś podpowie ile kosztuje nowy lub używany wkład odblaskowy do świateł mijania[ z soczewka ] do e34 :arrow: :arrow: :arrow: jeden przypaliłem wkladając 100W-wa żarówkę -był to błąd[/b]
"" jedż z butem ,ale nie na kapciu"", mów co myślisz , rób co mówisz
Opublikowano
znam gościa w poznaniu co regeneruje reflektory , oddawałem do niego lampy od Integrale w stanie tragicznym a odebrałem "fabrycznie nowe" , koszt niecałe 50 zł za szt. jak co mogę dać namiar !Gość robi to też przez allegro , naprawde polecam bo warto !
Opublikowano
Gość robi to też przez allegro , naprawde polecam bo warto

- pod warunkiem ze obłyśniki soczewek są metalowe ... :cool2:

* - w zależności od typu i wyposażenia
Opublikowano
-qurde jestem z podkarpacia wolałbym nbliżej a odblaski mam Hella-czyli plastik! niestety--dzięki i pozdro :arrow: :arrow: :arrow:
Opublikowano
znam gościa w poznaniu co regeneruje reflektory , oddawałem do niego lampy od Integrale w stanie tragicznym a odebrałem "fabrycznie nowe" , koszt niecałe 50 zł za szt. jak co mogę dać namiar !Gość robi to też przez allegro , naprawde polecam bo warto ![/quote

Witam

Jestem zainteresowany kontaktem do tego goscia, obojetnie jakim.

E34 524 TD Było 528i obecnie
Opublikowano
zapodziałem gdzieś wizytówke ale numer mam w komórce .regeneracja : 602 591 533 gość ma warsztat w smochowicach :lol:
Opublikowano

Ja kupiłem używany w dobrym stanie (plastikowy Hella) za 10 PLN

Pozdrawiam

http://img221.imageshack.us/img221/9561/bmw9bq.jpg
Opublikowano
pawlik metalowe byłyby najlepsze dzięki za posty :arrow: :arrow: :arrow: