Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy w BMW e36 montowane byly seryjnie hamulce tarczowe na tył a jesli tak to w jakich (chodzi o pojemnosc) bo z tego co mi sie wydaje (moze sie myle) to tarcze montowane w zaleznowsci od pojemnosci silnika, wiec jesli tak to w jakich?
Bóg jeżdzi BMW,a Ty?
Opublikowano
Moja 318i z 1991r ma tarczowe z przodu i z tyłu, także to chyba nie chodzi o pojemność.

M-PAKIET

Colour ORIENTBLAU METALLIC

Skórka BEżOWA

8,5 l/100km w mieście

Opublikowano
Moja 318i z 1991r ma tarczowe z przodu i z tyłu, także to chyba nie chodzi o pojemność.
Kluczowe tutaj jest słowo "seryjnie", co wcale nie wyklucza że można było sobie zamówić jako opcję tarcze z tyłu przy takiej pojemności silnika.
http://i3.tinypic.com/w1v0w6.jpg
Opublikowano
Moja 316i ma seryjnie hamulce tarczowe z tyłu. Na pewno nie były opcją wyposażenia dodatkowego, bo pewnie wtedy tarcze byłyby wymienione w książce serwisowej - a u mnie nie są.
Opublikowano

jeden ciec u nas sie turla, jak wiesc niesie 320 i ma bebny mazniete na czerwono i piekne piecioramienne alusy....... ://///

nie wiem jak sie to ma do czegokolwiek.......

POSZUKAJ ZANIM ZAPYTASZ, NIBY NIC A TAK WIELE!!!!!!!!!!!