Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Zastanawiam sie właśnie od jakiegoś czasu nad zakupem tych lamp. Chce coś w miarę wyglądającego jak oryginał. Zastanawiam sie czy kupić zwykłe nowe lampy Depo albo Dj Auto, czy właśnie te lampy. Cena w sumie trochę odstrasza bo na zdjęciach wygląda to jak zwykła lampa z dołożonymi ringami.

Jeżeli ktoś ma takie lampy to prosiłbym o opinię, a może jakieś fotki ? :)

Opublikowano

Witam!!! A ja kupilem te Ringi: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300082925609&ssPageName=MERC_VIC_RCRX_Pr4_PcY_BIN_IT&refitem=300083235267&itemcount=4&refwidgetloc=closed_view_item&usedrule1=CrossSell_LogicX&refwidgettype=cross_promot_widget

i cos czuje ze bez obciecia kabli (tych od ringow)sie nie obejdzie, bo ten adapter nigdzie nie pasuje. W dodatku sprzedajacy przekonywal mnie ze srednica 10 cm jest idealna do E36, wiec go posluchalem. Dadam ze jeszcze nie zakladalem ale jak przyloze tak na oko to 10 wydaja mi sie za male. Moglem wziac 13cm :duh: Ale zabaczymy jak rozkrece reflektor.Pozdro

Bald Mein Wagen ;)