Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy ktos ma moze takie kierunki jak na tej aukcji?

http://www.allegro.pl/item167586995_migacz_kierunkowskaz_clear_bmw_3_e36_e_36_czarne.html

Ogólnie kierunki wyglądają bardzo fajnie, ale interesuje mnie to jak beda wygladaly na aucie zestawione ze zwyklymi lampami. Obecnie mam zwykle biale kierunki i są malo ciekawe.

Jesli ktos ma takie kierunki to bardzo bym prosil o fotke.

Pozdro

Opublikowano
Jak kupicie to wrzućcie zdjęcia, bo też się zastanawiam - kupiłem narazie białe jak oryginalne, bo mi te nie do końca pasowały - jak dotąd na wszystkich zdjęciach beemek z tymi kierunkami coś było nie tak - nie grały z lampami.
Opublikowano
wprawdzie o gustach sie nie rozmawia, ale ja widzialem ostatnio dwie e46 z takimi kierunkami i fajnie to nie wygladalo.... dlatego dzis odbieram normalne biale :) ...
Opublikowano

AlexMastah !

Ile kosztuja lampy przednie ktore masz u siebie w aucie ?? Mysle o tych z allegro, ale te fajniejsze sa! masz jakies fotki z zapalonymi ringami???

Opublikowano
Sam chciałem identyczne kupic lecz coś podkusilo mnie na białe clary.Widzialem takie kierunki na aucie i jezeli masz ciemna przednia lampe to bedzie sie ladnie komponowało.
Opublikowano
kup sobie kierunki dymione masz ciemne auto wiec bedzie dobrze wygladalo sam sobie ostatnio takie zalozylem po namowie kolegow z forum i nie zaluje a co do tych kierunkow to dla mnie straszna tandeta tak samo jak te cale nowe lampy zespolone z kier typu clera i inne.. one nie pasuja do e36
Opublikowano
Ja mam takie, mam kolor ten shwarz metalik i wyglada dobrze, napewno duzo lepjej niz pomaranczowe czy zwykłe białe...:)

Kolego zapodaj kilka fotek to wszyscy ocenimy :cool2:

Opublikowano

Kolego zapodaj kilka fotek to wszyscy ocenimy :cool2:

Chętnie bym dał , ale moja bunia dopiero we wtorek opuszcza lakiernika bo 2 tyg koles mi wjechał w bok, jak tylko odbiore autko to zrobie fotki i dam do galeri, tylko zeby pogoda sie zmieniła to pokaże od razu na nowych felgach:D:D