Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

trochu tania,fakt,ale najlepiej obejrzeć z bliska bo ja już w okazyjne igiełki nie wierze....

no i troche słabe fotki :?

Ja chcieć,prosić o wiedzy...
Opublikowano

Za tanio, tym bardziej, ze cena podlega negocjacji.

Prawdopodobnie to ogloszenie to sciema - czesto w Niemczech handlarze daja takie 'okazyjne' ogloszenia, a jak sie do nich dzwoni, to mowia, ze co prawda ten samochod juz poszedl, ale maja jeszcze 2 inne w 'podobnej, ale ciut wyzszej' cenie.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano
No musi byc sciema, cena do negocjacji i brak przebiegu. Gdyby wszystko bylo z tym autem ok, to od razu bym bral.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano
JA ROZMAWIALEM Z TYM SPRZEDAJACYM. AUTKO JEST OD ZONY JEGO SZEFA I (PODOBNO JEST KASIASTY)I ZNUDZILO JEJ SIE JEZDZENIE TYM AUTKIEM I ON ZAJMUJE SIE SPRZEDAZA TEGO BMW, GADAL ZE WSZYSTKO JEST OK!!!! JEDYNIE ZDERZAK PRZEDNI JEST Z PRAWEJ STRONY POLAMANY,I BLOTNIK CHYBA LEWY JEST DO POPRAWKI LAKIERNICZEJ. JAK KTOS SZUKA TAKIEJ BMW TO NIC TYLKOBRAC ZAUFANEGO ZNAJOMEGO MECHANIKA SPRZET I JECHAC OGLADAC,. ZDARZAJA SIE NIEKIEDY OKAZJE. NAPRAWDE. ALE TYLKO NIEKIEDY. KOLEGA KUPIL W NIEMCZECH, (BYLISMY RAZEM)BMW -316 E-46 99R I KUPIL JA ZA 4500 EUR MIALA TYLNY ZDERZAK USZKODZ I NIC WIECEJ!!! SPRZEDAL JA NA NASTEPNY DZIEN ZA 5300 JAKIEMUS RUSKOWI .
Sprzedam Bmw 320d E46 2001r
Opublikowano
Znam kobitke co ma E-38 i właśnie E-39 w emce.Ma ze 160 cm wzrostu,fajnie wygląda w siódemce,ale jezdzi lepiej niż nie jeden facet.
Opublikowano
JA ROZMAWIALEM Z TYM SPRZEDAJACYM. AUTKO JEST OD ZONY JEGO SZEFA I (PODOBNO JEST KASIASTY)I ZNUDZILO JEJ SIE JEZDZENIE TYM AUTKIEM I ON ZAJMUJE SIE SPRZEDAZA TEGO BMW, GADAL ZE WSZYSTKO JEST OK!!!! JEDYNIE ZDERZAK PRZEDNI JEST Z PRAWEJ STRONY POLAMANY,I BLOTNIK CHYBA LEWY JEST DO POPRAWKI LAKIERNICZEJ. JAK KTOS SZUKA TAKIEJ BMW TO NIC TYLKOBRAC ZAUFANEGO ZNAJOMEGO MECHANIKA SPRZET I JECHAC OGLADAC,. ZDARZAJA SIE NIEKIEDY OKAZJE. NAPRAWDE. ALE TYLKO NIEKIEDY. KOLEGA KUPIL W NIEMCZECH, (BYLISMY RAZEM)BMW -316 E-46 99R I KUPIL JA ZA 4500 EUR MIALA TYLNY ZDERZAK USZKODZ I NIC WIECEJ!!! SPRZEDAL JA NA NASTEPNY DZIEN ZA 5300 JAKIEMUS RUSKOWI .

33 wiosny przeżyłem i nauczyłem sie jednej zasady... kasiasty gość to by nawet brata oskubał, żeby mieć więcej

Opublikowano
Z drugiej strony samochód ma już 8 lat. Następna sprawa to silnik. Ten jest jeszcze z tym niewypałem co bierze strasznie olej. Nie wszystko się w BMW udaje...
"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
Opublikowano
normalne auto i normalna cena, mogłem juz kupić ładne m5 1999 w PL ze zgrzytająca trójką za 35 tyś. trzeba jechac i zobaczyc a nie pie... na forum. a wg. was to za ile mozna sprzedac M5 z 1999 roku? 70 to cena auta w stanie perfekcyjnym z przebiegiem 50 tyś i wtedy wszyscy powiedzą ze mega drogo. 50 tyś to normalna cena, jest na allegro czerwona 2002 za 60 i też nikt nie che, nie jest moze idealna ale ma oryginalny przebieg 90 tyś. jak sie zrobi wysoką cene to lipa a jak niską okazyjną to jeszcze gorzej. na mobile jak jest okazja to znika w 5 minut a u nas nawet nikt nie ruszy d.. zeby zobaczyc auto.
535d M-pakiet, M5 E39
Opublikowano

ladna wersja M5, taka mi sie najbardziej podoba, z alminium i czarno-szara skora. tylko dziwne jest to ze galka zmiany biegow jest czarna, w wersji z alminium powinna ona byc tez alminowa, tymbardziej ze reczny jest tez alminum pokryty.

w opisie jeszcze brakuje ze ta babka miala 70 lat, bo tak ma polowa aut na allegro.

ale tak jak pisze Tomas_M5, nie ma co sie rozpisywac tylko jechac ogladac, a noz to prawda co pisze i okazja komus przejdzie kolo nosa ;)

Tłumaczenia: niemiecki, hiszpański, włoski.

Pozdrawiam

Grzesiek

http://img53.imageshack.us/img53/3782/pict6529panoramaresize8pl.jpg

Opublikowano

z gałka nie masz racji

zobacz, gała aluminium a reczny skóra a w drugiej na odwrót, oba auta moje 100% oryginał.

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//img79.imageshack.us/img79/7007/8638048066cz.jpg

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//img286.imageshack.us/img286/4674/85jq1.jpg

535d M-pakiet, M5 E39
Opublikowano
z gałka nie masz racji

zobacz, gała aluminium a reczny skóra a w drugiej na odwrót, oba auta moje 100% oryginał.

dzieki!

kiedys mialem okazje sie przejechac M5 i wlasciel mnie w blad wprowadzil ze tak jest jak ja napisalem.

kolejny raz sie przekonuje o tym ze w bmw nie ma na nic zasady jesli chodzi o wyposarzenie :)

Tłumaczenia: niemiecki, hiszpański, włoski.

Pozdrawiam

Grzesiek

http://img53.imageshack.us/img53/3782/pict6529panoramaresize8pl.jpg

Opublikowano

tomas m5 napisal "normalne auto i normalna cena, mogłem juz kupić ładne m5 1999 w PL ze zgrzytająca trójką za 35 tyś. trzeba jechac i zobaczyc a nie pie... na forum. a wg. was to za ile mozna sprzedac M5 z 1999 roku? 70 to cena auta w stanie perfekcyjnym z przebiegiem 50 tyś i wtedy wszyscy powiedzą ze mega drogo. 50 tyś to normalna cena, jest na allegro czerwona 2002 za 60 i też nikt nie che, nie jest moze idealna ale ma oryginalny przebieg 90 tyś. jak sie zrobi wysoką cene to lipa a jak niską okazyjną to jeszcze gorzej. na mobile jak jest okazja to znika w 5 minut a u nas nawet nikt nie ruszy d.. zeby zobaczyc auto."

kolejne M5

tomas masz 100% racje!!!! mieszkam w niemczech, od czasu do czasu przywioze cos na handel i wiem jak dokladnie duzo na ten temat,ale okazja w niemczech jest tylko do godziny, potem juz ktos sie cieszy ze ladnie zarobil.

Sprzedam Bmw 320d E46 2001r
Opublikowano
No i kiedy ci sie trafiła M5 za taką kase,wszyscy wiedzą że takie auta kupuje sie do katowania a sprzedaje jak zaczynają sie sypać.