Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

gdy wlaczam dmuchawe strasznei zezi glosno niewiem czy cos z tym mozna zrobic np lozysko czy cos wymienic bo krecis ie na kazdym biegu ale glosno chodzi tak jak by o cos obcieralo stalos ie to nagle bez objawow wczesniejszych

Opublikowano
na 100% lozysko ja akurat poszukuje lecz rozebralem i u mnie łozysko daje takie odglosy tarcia czy popiskiwania i grzecgotasnia ciezko to opisac ale to napewno to
Opublikowano

U mnie piszczy tylko zimą. Latem się uspokaja - szczerze to wolałbym odwrotnie ;)

Chętnie bym za to się wziął ,przysmarował czy wymienił łożysko ale perspektywa ściągania całego kokpitu trochę odstrasza.

Gdyby ktoś miał jakiś pomysł jak to uciszyć to poproszę :) Zaznaczam, że psikanie WD40 do luftów wentylacyjnych nie pomaga :mrgreen:

Every weapon needs a master.
Opublikowano

tak jak kolega wczesniej napisal, wyjac od strony silnika.

mozna tez sprobowac spryskac zwyklym WD 40. nie ma nic do stracenia a mi akurat to pomoglo w poprzedniej i dzialalo do konca jej dni w mojej stajni czyli do sprzedania.

Opublikowano

jednak nierozbieraem kupilem uzywana i wymienilem i dziabie koszt 50zeta na szrocie wiec niechcialo mis ie nawet dlubac

Pozdrawiam