Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ladnie go rozbiles w 100% całego tak aby sie nic ludziom w srodku nie stalo gdyby tylko tyl albo przod mozna by bylo kombinowac a tu w pleni tak ze sie nic nie chce robic jabym kupil drugiego i bym zrobil przekladke i bym sobie jezdzil do usranej smierci reszte sprzedal na papiery i problem z glowy robilo sie tak i nie bylo problemu ;)
Nigdy Sie Nie Myle I Jestem Najmadrzejszy Jak Kazdy Kto Ma BmW :)
Opublikowano
Transplantologia the best. Najtaniej ci wyjdzie. Ile razy ci niedżwiadki zagladały pod maske.................. sam sobie dopowiedz reszte.
Opublikowano

Przeszczepy i przeszczepy, a potem się sprzeda i ktoś inny będzie miał kuku.

Zastanówcie się co piszecie! Myślicie, że miśki nie czytają forum? Takie rady to sobie wsadźcie w .... - wiecie co!

Powiadają, że używanie szukajki obcina paluchy, porywa dzieci i odmóżdża, ale to chyba bzdura...

http://www.konstel.webs.com

Opublikowano
nie chodzilo mi o przebijanie numerow jesli ma silnik i skrzynie dobra oraz inne komponenty to sobie moze kupic drugiego u ktorego brak lub uszkodzone i ma komplet a reszte sprzedac handlarzom niech oni mysla co z tym zrobic ;) przebijac tez sobie mozna jak ktos wiek jak i co ;) ja tam nie wiem oczywiscie ;) :dance:
Opublikowano
spisywac ze slupem umowy sie nie oplaca bo ubezpieczyciele monitoruja rynek i po jakims czasie do goscia z umowy przyjdzie pismo ze musi zaplacic oc :doh:

no i ciekawe do kogo dojda? :duh:

no i co takiego zrobia ??? Ty jako sprzedajacy nie masz obowiazku sprawdzac danych podanych na umowie kupna sprzedazy przez kupujacego....wiec to nie twoj problem :D - przerobione.

A kolega niech przywiezie sobie bude opd e36 z niemcowni za grosze - zarejestruje ja normalnie - przelozy wszystjko co dobre do niej i smigamy :)

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D

Opublikowano

Widze że są różne pomysły....

Co wiem to na pewno nie sprzedam auta handlarzom, w porywach oferuja mi 1,5tyś. Śmiechu warte

Opublikowano
tyle to ci powinni dac za papiery i to co zostalo po twoiej rozbiorce i to bedzie wtedy normalne bo po tyle to chodzi ;) rozni ludzie rozne potrzeby
Opublikowano
Przeglądalem Allegro i sprzedajac samemu części wyglada to o wiele lepiej. Fakt że to potrwa, no ale oddać prawie jak za darmo?? Dam mechanikom w okolicy namiary na siebie i jakoś to powinno być
Opublikowano
daj ogloszenia do prasy takie ogolne ze posiadasz wszystkie czesci do e36 itp. i beda dzwonic ludziska dawaj tez do oglonokrajowych ja tam zawsze tak daje i bardzo mile mnie ludzie zaskakuja to czego nei moglem oddac za darmo to ludzie przyjezdzaja i jeszcze po rekach caluja i placa calkiem ciekawie no i zawsze to jakies zrodlo dochodu taka renta zawsze cos wpadnie ;) choc ja bym kupil cos innego i twoje graty przelozyl bys mial jakis zapas czesci ;)
Opublikowano
No wlaśnie tak to jest :( Coraz bardziej przekonuje sie do kupna podobnego auta bez silnika, skrzyni itp i przelożyć swe części i dla czystszego sumienia takie zarejestrować. Czy ktos wie jakie dokladnie teraz są opłaty przy rejestracji auta z niemiec?