Skocz do zawartości

Problem ze schowkiem kaset....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedawno kupiłem swoje wymarzone BMW 525i, no oczywiście nie podoba mi sie w nim parę rzeczy :)

Jedną jest schowek na kasety, ten miedzy fotelami kierowcy a pasażera...

Moze ktoś wie jak go się wyciąga? O ile się da, bo i tak radio mam na CD :) A tyle miejsca co zużywa mi bezużytecznie ta "cudowna rzecz" w tamtych latach przydało by się np. na okularki :)

To co? da się to wyjąć? No i czy mozna to wykorzystać jako schowek? (jak to sie prezentuje pod spodem ) ??

Było:

E36 318i '91

E34 525i '93

E36 318TDS '97 :)

Teraz:

????

Różnie to było ale z BMW do końca :D

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

W MOJEJ E39 WYWALILEM KASECIAKA I WLASNIE ROBIE Z WOLNEJ WNęKI SCHOWEK...

nIESTETY POD KASECIAKIEM NIE MA PLASTYKOWEGO DNA. tRZEBA ALBO KPIC OD INNEGO AUTA SAM SCHOWEK ALBO KOMBINOWAC JAK JA... . jAK SKONCZE TO MOGE PODESLAC FOTKI...

kASETKI NAJPIERW WYJMOWAłEM POJEDYNCZO, A NASTEPNIE WYJąłEM RAMKE. jAK BEDZIESZ OSTROZNY TO NIC NIE UłAMIESZ (CHOCIAZ TROCHE SILY TRZEBABYLO UZYC).

POZDR

Opublikowano
Moze ktoś wie jak go się wyciąga? O ile się da, bo i tak radio mam na CD A tyle miejsca co zużywa mi bezużytecznie ta "cudowna rzecz" w tamtych latach przydało by się np. na okularki

Hehe - zmien radio na kaseciaka :mrgreen:

A tak poważnie - w bardzo prosty sposob sie demontuje "zmieniarke kasetowa" wystarczy podważyć miejsce wpustu do tunelu i na zatrzaskach Ci to wyjdzie.....Problem jest w tym tak jak kolego powiedzial wczesniej ze dna nie ma :( i po wyjeciu tego bedziesz widzial tapicerke - obicia tunelu oraz kabelki ktore id'a miedzyinnymi do oswietlenia popielniczki z tylu :)....Z tego co sie orientuje to wydaje mi sie ze nia ma takiego dna plastikowego - to bylo chyba tylko w e30....BO e34 albo miala oryginalnie wneke - w tapicerce zrobiona...albo dziure i wsadzony jakiś gadżet.... Byc moze sie myle...

By ZacAnaheim

"Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle

przesłuchani"

"Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno."

Opublikowano
Niezle zdaje egzamin jako smietnik na torby z mc'donalda :mrgreen: :mrgreen: Ale nie radze tam telefonu wrzucac bo ostatnio tam polozylem a potem dzwonil mi gdzies w tunelu zprzodu.....musialem mieszek od biegow rozbierac zeby wyjac tel.:D

By ZacAnaheim

przesłuchani"

"Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno."

Opublikowano
ZacAnaheim przeciaż tam na dnie jest jest obicie skórzane tapicerki przynajmiej ja tak mam.Nie mam kabli normalne dno jak w pudełeczku

E34 1988r 2.0l 12v M20

E36 1.8i 1996r sedan.

Opublikowano
No widzisz Jacek ja tak nie mam :( mam dziure...przez ktora widac obicie tunelu....Co samochod to inna wersja...

By ZacAnaheim

przesłuchani"

Opublikowano

ja wykombinowalem cos takiego:

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//www.kamanet.pl/biernas/adi/dodatkowe/schowek.jpg

ale jeszcze zastanawiam sie czy nie zrobić tego w kolorze drewna... .

Co o tym wogole myslicie?

Opublikowano
ale to e39 :) a my chyba o e34 mwimy....sam juz nie wiem :D Pozdro...

By ZacAnaheim

przesłuchani"

Opublikowano
a u mnie jest schowek a nie cudo na kasety :lol: hmm a może kawałek grubej gąbki ale takiej nie zamiekkiej obitej skurą pod kolor :wink: Ładnie sie dopasuje i będzie cacy :lol:
Opublikowano

swietny pomysł z tą gabką i skórą... pomysle jeszcze nad nim...

Zmieniłem schowek na troche mniej błyszczący, ale za to bardziej pasujący do reszty... moze i przy nim zostanę....

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//www.kamanet.pl/biernas/adi/dodatkowe/schowek2.jpg

Jest to schowek oklejony folią...