Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Otoz czasami szczegolnie jak pojezdze po mokrym albo sniegu to czasami mi piszczy auto jak dodaje obrotow i to piszczy tak strasznie ze az nie mozna wytrzymac...co to moze byc? jakas rolka? czy moze raczej szukac problemow wsrod pomp? wodnej np. ?z gory dzieki za pomoc

Keep Drifting Fun

E-36 coupe drift spec.

Opublikowano
może byś określił z której częsci samochodu dochodzą te piski to będzie dużo łatwiej

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano
Tak jest slizga sie ktorys pasek najlepiej jest kupic oslone pod silnik zeby woda sie tam nie lala.

No własnie oslone jak bylem na giełdzie to mieli jedno i dwu częsciowa i nie wiem jaka kupić jak to najlepiej sprawdzić?

Bayerische Motoren Werke
Opublikowano
Osłona to maskowanie usterki. Pasek nie ma prawa piszczeć nawet zalany wodą więc zrób tak jak mówią koledzy i naciąg lub wymień.

Troche sie z tym nie zgodze wiadomo ze guma niszczy sie od wody i innych brudów ktore sa na naszych drogach tak wiec oslona na pewno pomoze ja mam u siebie trzy paski wymienilem ze 2 miesiace temu wszystkie na nowe i tak w taka pogode ktorys popiskuje nie mowie ze piszczy glosno ale slychac popiskiwanie. Moim zdaniem oslona to najlepsze rozwiazanie.

Opublikowano
Osłona to maskowanie usterki.

Nie zgadzam się! Naciągnięcie lub wymiana pasków - owszem. Ale założenie osłony przedłuży żywot nie tylko pasków ale i innych części osprzętu silnika. Np. alternator wody bardzo nie lubi,a przy tym tani nie jest.

Jak na koła samochodu nawijamy życia wstęgę...