Skocz do zawartości

Konsola środkowa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

w moim E36 nie mam podświetlenia na pokrętłach do sterowania dmuchawą, kierunkiem nawiewu i klimatyzacją (dwustrefowa). Prosiłbym o radę jak się rozbiera ten panel, bo chciałbym wymienić żarówkę a nie narobić sobie kłopotu przez pourywanie czegoś.

Edytowane przez MMac

Opublikowano

na początku radziłbym zmienić tytuł tematu na "E36 Konsola środkowa" gdyż nie wszyscy użytkownicy E39 mogą znać odpowiedź na Twoje pytanie :)

Pozdro :)

Opublikowano
  • Autor

Na początku mojego pytanie napisałem Pawle "w moim E36". Czy to budzi wątpliwości o jaki samochód mi chodzi ???

Efendi, słuszna uwaga.

[/code]
Opublikowano
  • Autor

Na początku mojego pytanie napisałem Pawle "w moim E36". Czy to budzi wątpliwości o jaki samochód mi chodzi ???

Efendi, słuszna uwaga.

Opublikowano
MMac wcisnij "edytuj" przy pierwszy poscie swoim i zmien z E39 na E36, admina poprosi sie o wykasowanie mojego i Pawla posta i napewno otrzymasz odpowiedz bo jak narazie robi sie glupi off topic z tego.
Opublikowano
  • Autor
Przepraszam, nie zwróciłem uwagi, że w tym miejscu zrobiłem błąd.
Opublikowano
Ściagasz pokrętła przez ich pociągnięcie, pod dużymi pokretłami oczom twym ukazują sie dwie śrubki. Następnie po ich odkręceniu możesz zdjąć panel. Na samym środku jest żarówka.[/url]

Powiadają, że używanie szukajki obcina paluchy, porywa dzieci i odmóżdża, ale to chyba bzdura...

http://www.konstel.webs.com

Opublikowano
  • Autor
Dzięki Mortas. Bałem się, że są tam jakieś ukryte zaczepy a niecierpię jak mi potem coś w aucie grzechota na naszych gładkich drogach.