Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

w moim E36 nie mam podświetlenia na pokrętłach do sterowania dmuchawą, kierunkiem nawiewu i klimatyzacją (dwustrefowa). Prosiłbym o radę jak się rozbiera ten panel, bo chciałbym wymienić żarówkę a nie narobić sobie kłopotu przez pourywanie czegoś.

Edytowane przez MMac
Opublikowano

Na początku mojego pytanie napisałem Pawle "w moim E36". Czy to budzi wątpliwości o jaki samochód mi chodzi ???

Efendi, słuszna uwaga.

[/code]
Opublikowano

Na początku mojego pytanie napisałem Pawle "w moim E36". Czy to budzi wątpliwości o jaki samochód mi chodzi ???

Efendi, słuszna uwaga.

Opublikowano
Ściagasz pokrętła przez ich pociągnięcie, pod dużymi pokretłami oczom twym ukazują sie dwie śrubki. Następnie po ich odkręceniu możesz zdjąć panel. Na samym środku jest żarówka.[/url]

Powiadają, że używanie szukajki obcina paluchy, porywa dzieci i odmóżdża, ale to chyba bzdura...

http://www.konstel.webs.com

Opublikowano
Dzięki Mortas. Bałem się, że są tam jakieś ukryte zaczepy a niecierpię jak mi potem coś w aucie grzechota na naszych gładkich drogach.