Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć :)

Obczytałem się na forum o tych testach i dzisiaj nadszedł czas żeby zrobić go u siebie. Czytajac rozne posty na forum dowiedzialem sie ze mam male OBC (jeden przycisk na zegarach) i test zegarow wlacza sie przyciskajac ten przycisk i przekrecajac kluczyk. Wszystko OK, to zadzialalo. Wyszkoczylo mi:

- jakies liczby 1.0

(domyslam sie ze to 1.0 oznacza numer testu) wiec wciskalem ten guzik na zegarach i zmienialy mi sie te liczby no i oczywiscie za kazdym razem te numery czyli:

- jakies liczby 1.1

- jakies liczby 1.2

- jakies liczby 1.3

- jakies liczby 1.4

- jakies liczby 1.5

- jakies liczby 1.6

- jakies liczby 1.7

I nie bylo zadnego testu zegarow o ktorym sie naczytalem ze wskazowki maja sie wychylac na maxa itd. Przy kazdym tescie czekalem chwile z nadzieje ze cos sie za chwile wlaczy ale nic z tego.... Po tescie 1.7 wracalo mi spowrotem do 1.0 i tak w kółko.

Ktoś może mnie oswiecic ?

Opublikowano

wszedłes w testy 1.X

a musisz w 2.0

jak ci sie pokaże test 1 to wciśnij jeszcze raz przycisk od kasowania kilometrów i będzie 2.0 i będziesz miał choinkę z zegarów :cool2:

Opublikowano

to chyba trzeba szybko zrobić bo jak wcisne przycisk i przekręce kluczyk to zaraz wskauje mi test 1 i po chwili juz mam cyferki i 1.0 :D

Jutro może sprawdze :) to dam znać :)

A tak wogóle to to powinno znalezc się w "Zrób to sam" dla różnych modeli i różnych OBC :) - to taka moja sugestia, ja tego nie zrobię bo nie mam doświadczenia ale ktoś mógłby walnąć taki temat i by się ludzie dopisywali :)

Opublikowano

trzeba to dość szybko zrobić, niewciskanie przycisku powoduje wejście do testu.

ps mozesz testy włączyć poprzez wciśnięcie i trzymanie przycisku od kasowania kilometrów, nie musisz kręcić kluczykiem, możesz tak zrobić na np zapalonym silniku

• 1 miesiąc temu...