Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Gdzie znajduje sie pompka centralnego? bo nie chwyta mi centralny na jedene drzwi i wogole nie mozna ich otworzyc od srodka, tlyko kluczykiem, peanie przewodl gdzie dostal i nie wiem od ktorego miejsca rozpoczac poszukiwania
Opublikowano

1. Sciagasz tapicerkę z drzwi

2. Szybe masz podniesiona do góry i widać kabel ktory idzie do c. zamka.

3. Odpinasz wtyczkę , jak sie nie da to sciagnij cały "siłownik"

4. Sciaga się go bardzo prosto musisz tylko pociagnąc do góry i wyskoczy z zaczepów (wyglada jak paczka papierosów tylko że cała czarna), najgorzej jest z założeniem go z powrotem (troche sie napociłem zanim trafiłem na to miejsce) ale dasz radę.

P.S.

To nie jest pompka tylko elektryczny siłownik

[E36] Pozdrawiam ------ Lux -----ZG

zdjęcia mojej betki :)

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?p=333362#333362

Opublikowano
Posłuchaj przed rozbiorka czy mechanizm pracuje,jak bedziesz wciskał dynks od zamykania to słychac takie buczenie-jesli tak to mogło spasc ciegno silownika lub sie ułamac,jesli nie słychac nic to mogł pojsc silownik,ale tez mogla spasc wtyczka,ktos juz grzebał i np kabel ocieral o jakis element ruchomy i sie przetarł,rowniez sprawdz kabel miedzy drzwiami a karoseria(jest w takiej gumowej osłonie)czy wogole jest w nim prad bo jesli nie to moze w dzrzwiach jest wszystko ok,tylko gdzies na wiazce albo stykach padło.pozdro