Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

W jaki sposób zmienić na wyświetlaczu stopnie F Farenhajta C celcjusza??

Pozdrawiam i Dzieki z góry za odpowiedzi

Opublikowano
Z tego co wiem to sie przestawia jakoś przyciskiem do kasowania dziennych kilometrów i chyba kluczykiem w stacyjce. Gdzieś to słyszałem ale nie wiem jak to zrobić.
Opublikowano

Jeśłi jest to tylko zegar cyfrowy / temperatura to w instrukcji jest napisane:

"Użytkownicy w różnych krajach mogą natylnej ściance zegra zmieniać jego wskazania na:

24h oraz st. C,

24h oraz st. F albo

24h oraz st. C."

a więc tak jak pisał slawo

Pozdrawiam

- Sim One -

Opublikowano

Bo sytuacja była taka: miałem stopnie celcjusza i przytrzymałem przycisk do kasowania dziennych km i obrocilem kluczyk i nagle w jakis sposob przestawilo sie samo na stopnie F. i myslalem ze tez jakos tak moge powrocic. ale najwidoczniej macie racje musze tak sprawdzic.

Dzieki za pomoc, JESLI ktos wpadnie jeszcze moze na jakis pomysl to prosze o uwagi

Pozdrawiam

Opublikowano
Zrobilem kiedys podobnie i nigdzie nie zagladalem pokombinuj z tym przyciskiem i kreceniem kluczykiem i dasz rade . Ja dalem ot in cal filozofia :D . Pozdrawiam
Opublikowano

tylko do konca nie pamietam ile x trzeba naciskac...

Wiec

Trzymasz przycisk od kasowania dziennych km, wlaczasz zaplon , pojawia sie test 1,1 czekasz okolo 2 sek i przyciskiem od kasowania klikasz tyle razy az znajdziesz ustawienia temperatury jak znajdziesz to czekasz znow z 3 sekundy az komp wejdzie w tryb zmian i wtedy zmieniasz i wylaczasz zaplon wlaczach i powinno byc ok, nie pamietam jak to bylo dokladnie bo nie mam juz e39 :(

Opublikowano
Witam

W jaki sposób zmienić na wyświetlaczu stopnie F Farenhajta C celcjusza??

Pozdrawiam i Dzieki z góry za odpowiedzi

Wg mnie zmiana st C na F i odwrotnie jest banalna... :)

Wciskasz na BC (komputerku) przycisk TEMP i wyskakuje Ci temperatura... następnie wciskasz przycisk S/R i zmieniasz sobie z C na F i tp... :)

Możliwe, że kolega tego nie będzie mógł zrobić, gdyż zmienił sobie język na Angielski (Amerykański) !!! :P A w USA Celcjusza to nie znają... 8)

Marcin

BMW Klub Polska

F25 X3 2,8iA xDrive

E91 320dA touring

E39 530dA touring

E39 530iA touring

E36 316iA m43 Compact

----------------------------------------

historia - E32 750iA (1992-2004)