Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

niedawno kupiłem u tej Pani zamiennik pompy do mojej E30. Generalnie jako sprzedawca jest 100% pewna. Najlepiej jednak jeśli nie jesteś pewien jaki zamiennik potrzebujesz to wyciąg starą pompę i spisz numery a potem szukaj odpowiednika. Ja wybrałem w ślepo i okazało się że przysłana pompa nie pasuje. Dopiero po wyciągnięciu starej i spisaniu numerów zamówiłem właściwą.

Co do jakości takich zamienników to był już tu taki temat. Ogólnie podobno "badziewie".

Założyłem dopiero dzisiaj i po przejechaniu kilkudziesięciu km różnicy w działaniu nie widzę. I to mnie martwi bo nowy zamiennik rzęzi tak samo jak stara, oryginalna pompa BOSCH, która zaczęła rzęzić i się zatarła :evil:

www.ifp.pl

www.bmw-e30.pl

Opublikowano

Ja zakupiem taka pompke od tego samego sprzedawcy i jestem bardzo zadowolony.pompka pracuje cicho i mam gwarancje na rok.

Dodam tylko ze pasuje idealnie a do tego cena jest bardzo dobra uwazam.

JA POLECAM

Tyllko jak sie zdecydujesz to podaj dokladny numer seryjny.

POZDRO

Opublikowano

też kupowałem u tego sprzedawcy pompke paliwa do 318 TDS.

mam ja już 4 miesiące i działa. Nic sie z nia nie stało i pracuje bez zarzutu ale wydaje mi sie że głośniej niż oryginał.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
kupuj kupuj ja tez kupowałem do swojej BMW i kujkowi do VEKTRY i wszystko działa jak należy.... no i gwarancja oczywiście....