Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Niestety nie, golf ma rozstaw srob: 4x100 - pasuja do E30 po zastosowaniu dystansow.

jeśli jest to wersja VR6 lub GT to koła sa na 5 śrub, tak jak w nowszych VW, Skodach itp, czyli chyba 5x100 (chyba)

...tylko BMW
Opublikowano
Niestety nie, golf ma rozstaw srob: 4x100 - pasuja do E30 po zastosowaniu dystansow.

jeśli jest to wersja VR6 lub GT to koła sa na 5 śrub, tak jak w nowszych VW, Skodach itp, czyli chyba 5x100 (chyba)

Podobnie jak w przypadku M3 E30 - rozstaw: 5x120 jak w nowszych BMW

Jeśli będzie 5 śrób to będzie pasowało?

nie

Opublikowano
Nie koniecznie 5 srub oznacza ze bedzie pasowalo. Wydaje mi sie ze E36 ma rozstaw 5x120 wiec te 5x100 nie beda dobre.
Dla was to kilka liter, dla nas cale życie - B M W
Opublikowano

stare golfy VR6 mają 5x100 i nie znam sie na golfach i tylko po tym poznaje że to włąsnie VR6 :mrgreen:

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano

Podobnie jak w przypadku M3 E30 - rozstaw: 5x120 jak w nowszych BMW

noi bardzo dobrze , bo by eMki też musiały jeżdzić na tych BBS RS...

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano

Do e30 felgi VW pasują bez dystansów! Wiem bo mam :cool2:

"Przyspieszenie, to ciekawy sposób na pokonanie odległości pomiędzy zakrętami"
Opublikowano

Do e30 felgi VW pasują bez dystansów! Wiem bo mam :cool2:

Pasowac pasuja, ale moga/lecz nie musza obcierac - maja zbyt duze ET do E30 wiem bo mialem :mrgreen: No i troche smiesznie to wyglada - bardzo mocno schowane w nadkola.

Opublikowano

Kurna zdziwiony jestem bo tak nie mam! :jawdrop:

Założone mam zimówki 195/55 (czy nawet 60)R15 i nic nie obciera i schowane też nie są :?:

Opublikowano
rozstaw rozstawem ale nie koniecznie jak pauja do golfa to musza i pasowac do bmw np e30. liczy sie srednica piasty tez no chyba ze ktos chce przetaczac aluminium ale blabym sie jezdzic na takich felgach :)
Opublikowano
Pibulas: przy stalowych 14` wielkiej roznicy nie ma (okolo 10mm), lecz z przodu jest problem bez dystansow, ale piszesz o 15-tkach to pewnie alusy i dlatego nie masz z nimi zadnego problemu... E30-tki lubia stac BARDZO SZEROKO :mrgreen: i praktycznie zadne (male) ET nie jest dla tych modeli grozne :D
Opublikowano

jack325e: nie są to alusy, ale troche się rozpędziłem i podałem średnice moich letnich felg :oops:

zimówki (VW) mam 14' :!:

Pozdrawiam

Opublikowano
nic nie obciera

Teraz może nie obciera, ale jak założysz nowe tarcze i klocki to będzie obcierało o zacisk, oczywiście na przodzie. Wiem z doświadczenia.

taa jest roztaw srob moze pasowac niestety vw ma inna srednice piasty wiec albo pierscienie albo tokarz

:nienie: VW i BMW e30 mają te same rozstawy 4x100x57 -średnica piasty, OPEL ma 4x100x56,5 i felgi będą za ciasne na piaste. Pozdrawiam.

Bayerische Motoren Werke AG Munchen

http://img201.imageshack.us/img201/1251/333lr9.jpg

Opublikowano
OKi, dzięki wszystkim... a tak na marginesie to powinni to znormalizować... nie rozumiem po co oni różnicują te rozmiary
Opublikowano
OKi, dzięki wszystkim... a tak na marginesie to powinni to znormalizować... nie rozumiem po co oni różnicują te rozmiary
Po to by z auta dla ludu nie pchac zdartych butów to pieknego auta BMW,a poważnie to nieraz pasuja do tyłu ale z przodu obcieraja.pozdro