Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pozwalam sobie sie podlaczyc z jednym konkretnym pytaniem. Zanzaczam, ze przeczytalem oba watki i tylko nie mam pewnosci co do zachowania modulu check-control. Opisywano bowiem, ze czasme nie zglasza bledu a czasem notorycznie wywala komunikat. Ktos proponowal wpiecie malej zarowki w uklad zeby "oszukac" modul. To jak to w koncu jest? Nie moge zrozumiec ze czasem uklad nie wyrzuci bledu?
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
A system samopoziomowania i spryskiwacze?

?????

te dwie sprawy musicie montowac aby nie oslepiac innych kierowcow.

Oczywiscie prawnie po zamontowaniu nalezy zrobic przeglad tech. aby sprawdzic czy pojazd moze byc dopuszczony do ruchu.

te gusta conducir? BMW
Opublikowano
no więc właśnie słyszałem żeby zamontować xenony wg. prawa to trzeba mieć spryskiwacze reflektorów więc wg. mnie gra nie warta świeczki... wciećnie się te żarówki a co ze spryskiwaczami.... a w e36 to chyba nie ma a jak są to bardzo żadko.... :(
Opublikowano

ja tez sie zastanawialem nad xenonami i na razie uznalem ze dam sobie spokuj, czemu? duzo zabawy, najwiecej z samopoziomowaniem i poprowadzeniem spryskiwaczy/przystosowaniem auta pod nie

ale moze kiedys

Opublikowano
ja tez sie zastanawialem nad xenonami i na razie uznalem ze dam sobie spokuj, czemu? duzo zabawy, najwiecej z samopoziomowaniem i poprowadzeniem spryskiwaczy/przystosowaniem auta pod nie

ale moze kiedys

daruj sobie to samopoziomowanie i spryskiwacze , przecież jak ustawisz raz to będzie OK a ściereczka przed wyjazdem zastapi spryskiwacze , zresztą masz chyba regulacje świateł w aucie , masa ludzi montuje xenony i olewa sprawę z tymi dodatkami

Opublikowano

Witam... ostatnio wymieniłem lampy, założyłem xenon i spryskiwacze... jest troche przy tym zabawy ale warto... nie dawno zatrzymała mnie policja pytając m. in. o xenon... powiedziałem że take auto sprowadziłem, pokazałem że spryskiwacze działają (troche ich schlapałem) i nic. O samopoziomowanie się nie pytali... to tyle... dołączam zdjecie jak to wygląda

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a7d3304f1554f912.html

Opublikowano
Xenon nie był głównym powodem zatrzymania ale jak wiemy oni zawsze chcą się do czegoś przyczepić... jako przykład moge podać sytuacje z przed miesiąca... zatrzymali mnie w sumie bez powodu o 1 w nocy, prędkość była ok. bo wiedziałem że tam moga stać. Szukali, szukali- nr. nadwozia, bagażnik, nawet dmuchałem w balonik, itd... i jak już widzeli że wszystko ok. to wlepili mi 100 i 1albo 2 pt. karne za naklejke "CH" na zderzaku... kompletnie o niej zapomniałem... ha... więc jak chcą to mogą.... pozdrawiam... :)
Opublikowano

Moja E-39 2001r po lifcie ma xenony ale nie ma spryskiwaczy i jest to

chyba orginał.Podglądałem zdjęcia na allegro i widze że tam też wiele

jednostek od 2001 roku też ich nie ma.Wiec jak to jest z tym obowiązkim

ich posiadania?

BMW=Boss-Money-Women