Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy mozna odtwarzac filmy DVD w BMW e39 2002 r. z navi ? Mam ta navi 16/9 i czytnik DVD do map, czy da sie tak zrobic, zeby mozna bylo przez ten czytnik ogladac fimy, czy nie bardzo ?

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano
nie , czytnik obsługuje tylko płyty do navi , musisz dokupić dvd samochodowe na 12v / ja kupowałem na all za ok 200zł / oraz do tego jeszcze interfejs / to już ok 400zł / i wtedy tak , nagrywałem sobie teledyski z VIVY i tak sobie szły , MP3 oraz zdjęcia i filmy DVD z komputera zżucone na płytę również , można również podłączyć kamerę mini DV i oglądać co się kręci lub kręciło na panelu od navi
Opublikowano

Witam!

Tylko jest jeden jebitny problem, podlaczasz odtwarzacz DVD i masz dzwiek monofoniczny, nie ma innej opcji. No chyba ze adapter stereo za cos kolo 1,5tys. Pozdrawiam

WW.NAVIBOCIAN.PL
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Aby podpiąć odtwarzacz do filmów DVD, musisz mieć tuner TV i kabel/przejściówkę do niego oraz oczywiście jakiś dowolny odtwarzacz DVD (np. Philips, Thomson, Pyle ...)

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)