Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pojechałem do mechesów bo na zimny nie wkręcał się na obroty i po oględzinach koleś dzwoni i mówi tak " ze sterownik uszkodzony rozrząd przestawiony immobilajzer w kluczyku jest usunięty”, koszt naprawy 1000zł

czy jest możliwe aby rozrząd się przestawił czy po prostu poprzedni właściciel coś tam grzebał i spartolił sprawę. Jak sprawdzić czy coś tam było grzebane, bo nie powiem 1000zł to jest sporo kasy przynajmniej dla mnie

(320i coupe 95 rok"

coza lipa no :(:(:(:(:(

Pzdrawiam wszystkich szczęsliwych posiadaczy

Opublikowano

niby dobra rada ale jak tak bede jeżdził już za samo to grzebanie chcą 200zł wiec następny jak weźmie tyle samo to juz prawie połowa "1000"

mozę jakies namiary ktoś ma w okolichach Krakowa ??ja byłemna ulicy szczecińskiej

Pozdrowiam

Opublikowano
Witam

Jedz do innego mechanika!Jezeli potwierdzi,to zadecydujesz?

Tylko nie jedz do znajomego poprzedniego :P

pozdrawiam

to dobre rozwiązanie - szkoda, że nie jesteś z okolic, bo nie znam mechaników z Twoich stron

beemki to choroba - nieuleczalna, ale za to bardzo przyjemna

miłośnik E30 ... użytkownik E46 :)

Opublikowano
niby dobra rada ale jak tak bede jeżdził już za samo to grzebanie chcą 200zł wiec następny jak weźmie tyle samo to juz prawie połowa "1000"

A za co ty zapłaciłeś 2 stówy,za zdiagnozowanie ????diagnoza tych usterek ktore opisałes moze byc uzyskana po podpieciu na kompie i u mnie taka usługa maks.6 dych.pozdro

Opublikowano

narazie wyszło mi 350 zł za zmianę pasków przestawienie rozrządu i diagnoza wszystkiego pod maską

Zostało mi wymienić kompa którego szukam może ktoś ma do BMW E36 320i vanos 95 rok numery kompa to 5WK9 015 lub z e39 2litry

Najlepiej bez immobiljzera bo ktoś w moim autku wymontował całą wiązkę