Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

witam,

interesuje mnie zalozenie bluetooth w mojej e39, mam obecnie telefon (bezprzewodowy, chyba siemens), zestaw glosnomowiacy, sterowanie glosowe + w kierownicy

jest to cos takiego jak w ogloszeniu http://moto.allegro.pl/item149385611_bmw_e39_turing.html

w ktorym koles pisze, ze ma dodatkowo bluethooth... bylo cos takiego oryginalnie montowane? da rade zamontowac jesli nie mam tego? meczy mnie przkladnie simow, a ten telefon w samochodzie jest bardzo fajny

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano
Ja w mojej Beemce mam wbudowany fabrycznie zestaw blutooth, super sprawa :norty: Te zestawy montowali chyba dopiero w 5-kach po liftingu (oczywiście za dopłatą), wcześniej były telefony na "sznur". Nie wiem jak to jest z dołożeniem tego zestawu, czy nie będzie z tym problemów ...

Niech moc (BMW) będzie z Wami :)

Szymon

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
mialem wrazenie, ze te bluetoothy pojawialy sie dopiero w okolicy 2003 r. (czyli tak jak u ciebie), ten koles z ogloszenia ma to jednak w e39 z 2001 r., czyli takiej jak moja, zastanawiam sie czy to orginalna instalka czy dokladana

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano
mialem wrazenie, ze te bluetoothy pojawialy sie dopiero w okolicy 2003 r. (czyli tak jak u ciebie), ten koles z ogloszenia ma to jednak w e39 z 2001 r., czyli takiej jak moja, zastanawiam sie czy to orginalna instalka czy dokladana

Bono.

Powiem Ci, że sam jestem ciekaw czy to oryginał czy dokładka. :worried: Być moze w 2001 było to już do osiągnięcia.

Szymon

Opublikowano
Bono. sam się nad tym zastanawiałem :) Zdjęcia są tak zrobione że nie widać czy to bezprzewodówka czy blu :) Bardzo możliwe, że to przewodowy telefon. Choć ... nigdy nic nie wiadomo ;)

Szymon

Opublikowano
Bono. sam się nad tym zastanawiałem :) Zdjęcia są tak zrobione że nie widać czy to bezprzewodówka czy blu :) Bardzo możliwe, że to przewodowy telefon. Choć ... nigdy nic nie wiadomo ;)

Ja uważam że bardzo dobrze widać na tych zdjęciach jaki to telefon. Napewno nie jest to przewodowy bo one miały słuchawkę kańciatą i nie były montowane w poliftingowych modelach. A to jest na 100% Siemens Bit II (bezprzewodowy). Opcja z bluetooth nie ma wogóle słuchawki tylko slat na komóre, powinienłeś to wiedzieć posiadając taką opcje u siebie.

Opublikowano

Ja uważam że bardzo dobrze widać na tych zdjęciach jaki to telefon. Napewno nie jest to przewodowy bo one miały słuchawkę kańciatą i nie były montowane w poliftingowych modelach. A to jest na 100% Siemens Bit II (bezprzewodowy). Opcja z bluetooth nie ma wogóle słuchawki tylko slat na komóre, powinienłeś to wiedzieć posiadając taką opcje u siebie.

Tiger.

Może masz rację, ja mam oryginalny "blutacz" w mojej i w miejscu gdzie zawsze jest telefon mam wnękę z podpięciem (chyba ładowanie) do aparatu. Gdy się nie używa, to wkłada się w tę wnękę takie wypełnienie i wtedy jest 'rynienka" na jakieś drobne przedmioty ;) Jak zrobię fotkę, to wkleję jak to u mnie wyglada

Szymon