Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam wzmacniacz 3kanalowy 2x100wat stereo/ 1x200w bridged 2wyj na glosniki i 1 na suba wejscie mam na czincze niestety w radiu niemam czinczy chce do wzmacniacza podpiac 2 tylne glosniki i suba jak to podpiac i gdzie dac suba z boku w bagazniku czy moze w tylnej kanapie w podlokietniku mam bmw e34 i co znaczy to slowo bridged bede wdzieczny za odpowiedz
Opublikowano
Niestety masz wzmak 2-kanalowy. I podpiac mozesz albo suba albo glosniki (te dane o mocy mozesz raczej wlozyc miedzy bajki). W MM dostaniesz przejsciowke z wyjsc glosnikowych na RCA ale lepiej bedzie wyprowadzic RCA z radia. Zrobia Ci to w dobrym serwisie CA. Ale jesli wzmak jest slabej jakosci to jest to operacja nieoplacalna. Slowo bridged znaczy zmostkowany.
Opublikowano

Może wzmacniacz ma wejście na już wzmocniony sygnał z radia? (high input) ?? Jeśłi tak to poprostu zpodłaczasz go zamiast tylnych głośników, albo za pomocą zwrotnicy rozdzielasz wysokie tony na zwykłe głośniki a niskie na wzmacniacz..

Zmostkowany, czyli ALBO dwa wyjścia po 100W masz ALBO jedno 200 watowe..

Straight six in the front, manual gearbox in the middle and drive goes to the back - that's the chapter one, page one of the petro-sexual handbook :D
Opublikowano
Niestety masz wzmak 2-kanalowy. I podpiac mozesz albo suba albo glosniki

niekoniecznie można zastosować zwrotnicę trimodalną i w ten sposób da się podpiąć i suba i zestaw głośników.

Ps po co chcesz podpinać suba i tylne głośniki?? lepiej zostaw tylko suba i dokup porządny zestaw z przodu.

Opublikowano
mozna tez zastosowac zamiennik sygnal High output na low input, z tego co pamietam to robila takie rzeczy firma PYLE widzialem tego troche na allegro....

Szukasz czesci do swojego BMW??

Pisz na gg 1211423!!!