Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy sprzęt audio firmy harmon kardon był montowany w każdej seryjnej 328i ? Chodzi mi o e36.

I czy wiecie może gdzie taki komplet można kupić ? (i czy wogóle można :roll: )

Pozdro

Opublikowano
niestety nie byl, ja nie mam przynajmniej, tylko mam jakis syf ktory wogole nie gra;(

No właśnie, kolega ma 323i, brat 320i, kiedyś miałem 318i i też nie było.

Myślałem że w każdej 328i to jest na standardzie :8)

Opublikowano
Nawet w M3 nie jest w standardzie, ani w E36, ani nawet w E46 ...

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano
z tego co mi sie dobrze wydaje to w e36 są głośniczki firmy NOKIA wsadzone, ale głowy sobie urwać nie dam ;)
kultura jazdy na miare gwiazdy ;)
Opublikowano

Tak są nokia :)

A czy można gdzieś taki zestaw HK kupić ? Brat usłyszał jak to gra u mnie i już takie chce :duh:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam

Czy sprzęt audio firmy harmon kardon był montowany w każdej seryjnej 328i ? Chodzi mi o e36.

Pozdro

Harman/Kardon jako "marka" nie robi sprzętu car audio - nie znajdziesz w sklepie takich produktów.

Producenci samochodów typu BMW, Mercedes Benz, Saab czy Audi od dłuższego czasu współpracują z marką Harman Kardon w zakresie fabrycznych systemów audio i stąd systemu audio w tych samochodach bywają firmowane ich znakiem.

Harman Kardon to jedna z marek wchodzących w skład grupy Harman International a należą do niej także JBL czy Infinity. Więc jeśli szukasz produktów tego koncernu do samochodu to polecam produkty firm JBL i Infinity.

Opublikowano
Witam

Pozdro

Harman/Kardon jako "marka" nie robi sprzętu car audio - nie znajdziesz w sklepie takich produktów.

Producenci samochodów typu BMW, Mercedes Benz, Saab czy Audi od dłuższego czasu współpracują z marką Harman Kardon w zakresie fabrycznych systemów audio i stąd systemu audio w tych samochodach bywają firmowane ich znakiem.

Harman Kardon to jedna z marek wchodzących w skład grupy Harman International a należą do niej także JBL czy Infinity. Więc jeśli szukasz produktów tego koncernu do samochodu to polecam produkty firm JBL i Infinity.

OK Dzieki za odpowiedź :modlitwa:

Pozdro