Skocz do zawartości

Jaka szyba przednia ładniejsza ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam taki dylemat musze kupić nową przednia szybe i sprzedajacy ma cała zielona i zielona z paskiem, co myślicie która kupić :mrgreen: ?
...nieważnie dokąd jedziesz,ważne ze bokiem...
Opublikowano

ja polecam zieloną z dodatkowym paskiem

ładniej wygląda i jest praktyczniejsza latem(słońce)

Było - BMW - E36 318i 113KM M40B18 1991

Jest - BMW - E46 318i 143KM M42B20 2003

+ - BMW - E90 318i 143KM M43B20 2010

Opublikowano
Oczywiśćie mam reszte zielonych :), pękła mi przednia szyba musiałem wymienić pilnie (bałem się kontaktu z policja) nie mogłem na wczoraj znaleź zielonej wiedz kupiłem białą, wyglada to fatalnie (moim zdaniem :mrgreen: , ponoć nie widać) ale ja chce oryginał.. Teraz znalazłem sprzedawce z zielonymi szybami i mam dylemat czy z paskiem czy bez :wink:
Opublikowano

Odpowiadając na pytanie zawarte w temacie:

Ładniejsza ponad wszelką wątpliwość jest ta szyba przednia, która Tobie podoba się bardziej.

:8)

http://i3.photobucket.com/albums/y100/kabaty/Dsc00102.jpg

Śnieżnobiała Księżniczka Monachijka... :]

Opublikowano
Ładniejsza ponad wszelką wątpliwość jest ta szyba przednia, która Tobie podoba się bardziej.

:mrgreen: :mrgreen: no wiem :cool2: , zdecydowałem się na zieloną z paskiem pojade na dniach po nią i zobacze jak bedzie wyglądać na aucie.. A tak na marginesie za oryginalna nowa szybe chcą jakieś 970zł :jawdrop: heh :P