Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Chciałbym stworzyć temat dotyczący G60/G61, w którym opisywane będą przypadki wykazane na przeglądach w ASO.

Standardowy serwis 30.000 , 60.0000 km ..... i opis co trzeba było dodatkowo wykonać. Jeżeli za dopłatą to ile trzeba zapłacić.a może w ramach gwarancji?

• Moderatorzy
Opublikowano

Jak zależy Ci na bezawarynym silniku (chcesz nim jeździć dużo dłużej niż do końca gwarancji) to rób we własnym zakresie zmiany oleju conajmniej 2 razy częściej. Olej silnikowy spełnia normy smarowania do 10-15 tysięcy km.

Opublikowano

Cześć,

To akurat wiem i stosuję 🙂 , ale ciekawi mnie awaryjność co inni mieli do zrobienia, albo co rzuciło się w oczy?

Czy ktoś korzysta z ceramizatora? W Mercedesie używam od samego początku (po 30 tys) i śmiga jak ta lala, ale jestem ciekaw czy ktoś używa to w najnowszym modelu BMW? 

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, kivlov napisał(a):

Jest jakaś akcja techniczna 10061270900 - ponowne zamocowanie wiązki kablowej kokpitu. 

Kampanię serwisową należy przeprowadzić wyłącznie podczas następnej wymiany mikrofiltra kabinowego.

Edytowane przez M4R10