Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ale czekaj, bo ja nie rozumiem. W jakim sensie Carplay? Chodzi o screen mirroring w wersji Apple? Nigdy prywatnie nie mialem iPhone, wiec nie sprawdzalem. Ja generalnie nie widzialem nigdy sensu screen mirroringu w przypadku gdy ma sie ekran z Androidem, bo po co? Masz tam dokladnie to samo co w telefonie, jestes zalogowany ze swoim kontem google itd. W i3 mam przystawke tylko z Android Auto / Apple Carplay, ale nie uzywam tego jako screen mirroring, tylko jako normalny googlowski Android Auto. Tu faktycznie sam przelacza tylko w jedna strone. Jezeli jestem na Android Auto i przelacze sie na fabryczne radio, to przelacza. Jezeli wroce do Android Auto, to juz nie przelaczy z powrotem. Musze wybrac recznie AUX. Mi to akurat nie przeszkadzalo nigdy, bo radia slucham z aplikacji, wiec nie uzywam praktycznie w ogole oryginalnego iDrive. Nie wiem jak wyglada wspolpraca ekranu Android z iphone i co jest dla uzytkowanika wazne, wiec ciezko mi sie tu wypowiadac. Mi przelaczanie miedzy oryginalnym iDrive i Androidem dziala plynnie, sprawnie i bez problemu.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

To działa identycznie jak normalnym Carplay w BMW tylko w NBT problem z przełączaniem dźwięku. W Entry evo czy NBT Evo takich problemów nie ma ale tu jest to co trzeba od BMW

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

No ok, kumam. Jak znajde kogos z pracy, kto uzywa iPhone to zrobie test na moim F11. Bo nie wiem czy taki badziewny iPhone SE (bo taki mam sluzbowy) tez dziala z Carplay?

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Powinno działać, normalnie od Iphone 5.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

A no to wezme ten wynalazek jutro albo pojutrze do domu i sprawdze. Dam znac.

Edytowane przez mmw
  • Lubię to 1