Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałem zaktualizować mapy w f36 420d 2017r ale nie mogę dojść w menu jaką wersję navi posiadam i czy w ogóle jest ona zdatna do update.. Jedyne informacje co udało mi się uzyskać to te ze zdjęć w załączniku.

img_20250426_074838.jpg

img_20250425_202019.jpg

img_20250426_075129.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Przecież ty nie masz nawigacji.Widzisz ją w menu? Bo ja nie widzę.

• Dziękuję 1
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

To auto wyszło bez navi. To co tu jest zamontowane to oryginalny zestaw doposażeniowy, ale jest to jakiś dziwny twór.Ale jak to i czym uaktualnić to nie mam pomysłu.

• Dziękuję 1
Opublikowano (edytowane)
W dniu 29.04.2025 o 11:13, gk tds napisał(a):

Przecież ty nie masz nawigacji.Widzisz ją w menu? Bo ja nie widzę.

Mogę ją uruchomić z kontrolera iDrive (Nav), ale właśnie widzę, że są dziwne dane po wejściu w informacje o navi (nie jak u innych).  Czyli raczej nie nadaje się do aktualizacji i zostaje ze starymi mapami, eh.. Ale dzięki za info.

Edytowane przez mashade
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

To jest dołożona prawdopodobnie w ASO nawigacja firmy Harman. W google jest trochę informacji a nawet instrukcja aktualizacji, niestety strona na której się należy zarejestrować przekierowuje na coś zupełnie innego. 

https://juicelp-dev.s3.amazonaws.com/uploads/1462982210570-wj6aysy9ugemfydz-a0aa84cfad15d6f132287b553d1c666d/JGB21900+BMW+Integrated+Navigation+Fact+Sheet+v2a+PT.pdf

• Dziękuję 1