Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od dłuższego czasu poszukuję samochodu i natrafiłem na ogłoszenie, które mnie zainteresowało — https://www.2dehands.be/v/auto-s/bmw/m2261267356-bmw-2-serie-220-coupe-automaat-m-sport-navi-xenon  W opisie pojazdu widnieje informacja, że auto jest bezwypadkowe. Skontaktowałem się z firmą sprzedającą, poprosiłem o numer VIN oraz Car-Pass. Po zakupieniu raportu z CarVertical pojawiła się jednak szkoda, którą załączam poniżej.

Sprzedający twierdzi, że nic nie wiedzieli o żadnym wypadku. Jak na to patrzeć i czy według Was warto dalej interesować się tym autem?

image.thumb.png.c45362de60b380ddeb9d6a4c82eac345.png
image.thumb.png.b54ed3903309e4ed7cabc10e4b3c1d51.png

Opublikowano

Ta, oni nie wiedzieli 🙊 nie widzieli 🙈 nie słyszeli 🙉, a jak handlarze kupują auta to do każdej dziury by najlepiej zajrzeli i każdego grosza urwali, po oględzinach więcej wiedzą o aucie niż sam właściciel..
Nie kupować składaków od cwaniaków, niech się nimi udławią.

• Dziękuję 1
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nie musi być wypadek. 

Może ktoś wybił szybe i ukradł licznik, nawigacje, kierownice i ucial kable? To juz szkoda calkowita.

Mogla woda podmoczyc auto

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

belgowie są nieźli kombinatorzy, handlarze w belgii to głównie auta powypadkowe, całe auta są bardzo drogie.

Samochody które były złe jak były nowe, odradzają się w Polsce jako używane BMW