Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemanko, w swoim sluzbowym samochodzie posiadam swiatla automatyczne jak jest widno zapalaja sie dzienne, jak zapadnie zmrok zapalaja sie mijania

Pytanie brzmi, czy jakims sposobem da sie cos takiego zakodowac do e39 polift
Wiem, ze da sie zakodowac same "dzienne" ale zalezy mi na tym, by przelaczaly sie automatycznie
Da rade cos takiego ogarnac?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Da radę, musisz zmienić włącznik swiateł na taki z "A" tylko nie pamiętam czy LCM3 ma tą opcję napewno LCM3B i LCM4 to ogarnia.

Nawet zepsuty zegar dwa razy na dobę pokazuje właściwą godzinę ;)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
1 godzinę temu, Fuser napisał(a):

... i czujnik RLS potrzebny. 🙂

A fakt, zapomniałem już o tym, czyli LCM3 nie da rady musi być LCM3B ub LCM4

Nawet zepsuty zegar dwa razy na dobę pokazuje właściwą godzinę ;)
Opublikowano

Mam lcm 3 - a, takze gra nie warta swieczki, za duzy koszt aby sie z tym bawic, LCM 4 ma porabane ceny.
Dzieki bardzo za odpowiedzi

• Moderatorzy
Opublikowano

W kwocie 400 zł powinieneś się zmieścić ze wszystkimi gratami: LCM 3B, przełącznik świateł, czujnik zmierzchu/deszczu plus żelek do przyklejenia, osłona czujnika razem z lusterkiem wewnętrznym fotochrom, kable, wtyczki. Po modyfikacji masz automatyczne światła i wycieraczki. Światła włączają się po zmierzchu oraz w dzień podczas intensywnego deszczu. NCS potrzebny do zaprogramowania.